Kaptam egy kiskutyát. Segítenél pár kérdéssel kapcsolatban?
Szombaton kaptam egy imádnivaló és (szerintem) gyönyörű kiskutyát. 7hetes múlt. A fajtáját nem tudom és az árát sem , hisz ajándék volt. Egy biztos szobakutya lesz. Nekem azt monták, hogy nem lesz nagyobb egy Havanese-nél vagy egy Palotapincsitől. Bár a kettő szerintem egy méret.
A kérdéseim:
- mivel még csak 7 hetes múlt naponta hányszor adjak neki enni és milyen időközönként ?
-és ha adok neki enni hagyjam ott előtte a kaját vagy várjam meg amíg eszik (valamennyit)aztán vegyem el előle?
-rakok fel képet róla és legyetek kedvesek mondjátok meg, hogy szerintetek milyen fajta!
- kifiú. Szerintetek illik rá a Boby név ? Ti mit adnátok neki ?
Előre is köszönöm a válaszaitokat : egy új gazda
Igen, tényleg Máltai.
Nézd csak: [link]
nagyon édes. szerintem valami westi-féle.
nekem 9 hetes rotim van, naponta 4X kap enni, kicsivel több tápot, mint egy marék. szárazat kap, meg néha maradékot. ha nem kéri, vedd el, és a következő etetéskor add neki, sosa hagyj előtte kaját! édes rá a Boby név. :)
Hát én még mindig a máltaira szavazok, mert egy westie kölyök eléggé felsimerhető, de injább döntse el a gazdája.
Ezek westiek:
Ezek pedig máltaiak:
De egyébként ahogy a képek alapján látom, a westienek függőlegesen feláll a farka, a máltai pedig a hátára ejti, kunkorodva.
Kérdező! Ezekután te is megírhatnád mit gondolsz, mert mégiscsak te látod a hasonlóságot!
Ahhoz képest szép kutyus lett belőle. :)
Csodálkozom, hogy teljesen fehér lett, de az nem baj, leld benne sok örömöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!