Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaptam egy kiskutyát. Segítené...

Kaptam egy kiskutyát. Segítenél pár kérdéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szombaton kaptam egy imádnivaló és (szerintem) gyönyörű kiskutyát. 7hetes múlt. A fajtáját nem tudom és az árát sem , hisz ajándék volt. Egy biztos szobakutya lesz. Nekem azt monták, hogy nem lesz nagyobb egy Havanese-nél vagy egy Palotapincsitől. Bár a kettő szerintem egy méret.

A kérdéseim:

- mivel még csak 7 hetes múlt naponta hányszor adjak neki enni és milyen időközönként ?

-és ha adok neki enni hagyjam ott előtte a kaját vagy várjam meg amíg eszik (valamennyit)aztán vegyem el előle?

-rakok fel képet róla és legyetek kedvesek mondjátok meg, hogy szerintetek milyen fajta!

- kifiú. Szerintetek illik rá a Boby név ? Ti mit adnátok neki ?

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm a válaszaitokat : egy új gazda

2010. ápr. 25. 17:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg Máltai.

Nézd csak: [link]

2010. ápr. 25. 18:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos kutyus! Úgy is fogjátok oltattni, kérdezd meg az orvost az etetésről. Nekem azt mondta, napi 5* kis adagot, és ahogy nő, féléves korára lecsökkenteni 2-3 alkalomra. Sok sikert hozzá!
2010. ápr. 25. 20:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Itt a Jan Fennel könyv: [link]
2010. ápr. 25. 21:04
 14/21 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a linket a könyvhöz
2010. ápr. 25. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:

nagyon édes. szerintem valami westi-féle.

nekem 9 hetes rotim van, naponta 4X kap enni, kicsivel több tápot, mint egy marék. szárazat kap, meg néha maradékot. ha nem kéri, vedd el, és a következő etetéskor add neki, sosa hagyj előtte kaját! édes rá a Boby név. :)

2010. ápr. 25. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia, ez a kutyus West Highland White Terrier (westie)!!! Nekem is van, és ugyanilyen volt kölyöknek. A máltai és havanese stb... kizárva!! A máltainak mint ahogy a nevében is benne van selymes a szőre a westie-nek pedig szálkás. Ez majd később lesz szembetűnő, kölyök korban még van hasonlóság közöttük. Sajnos ezt a szaporítók gyakran ki is használják. Ismerek olyat aki a westie-t amikor a máltaira volt kereslet máltaiként adta el, amikor westie-t kerestek, akkor westie-ként.
2010. ápr. 26. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát én még mindig a máltaira szavazok, mert egy westie kölyök eléggé felsimerhető, de injább döntse el a gazdája.

Ezek westiek:

[link]

[link]

[link]

Ezek pedig máltaiak:

[link]

[link]

[link]

De egyébként ahogy a képek alapján látom, a westienek függőlegesen feláll a farka, a máltai pedig a hátára ejti, kunkorodva.

Kérdező! Ezekután te is megírhatnád mit gondolsz, mert mégiscsak te látod a hasonlóságot!

2010. ápr. 26. 15:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók köszönöm a válaszokat :) Utánna érdeklődtem a kutyus kilétének. Az apuka egy palotapincsi az anyuka egy havanese. Egy röpke pásztorórából született a csöpség. Egyik gazda se akarta a párzást se keverék kuytust ( a szülők törzskönyvesek)de még is lettek kiskuyták. Huh mire kinyomoztam :D:D:D
2010. ápr. 26. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest szép kutyus lett belőle. :)

Csodálkozom, hogy teljesen fehér lett, de az nem baj, leld benne sok örömöd!

2010. ápr. 26. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem westie és csivava keverék! Nagyon édes!!:-)
2010. ápr. 26. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!