Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fog megfázni a yorkim?

Nem fog megfázni a yorkim?

Figyelt kérdés
Szeretném rövidre nyiratni, de van ruhája. Szerintetek nem fázik majd meg? Sokkal aranyosabb rövid szőrrel és kezelhetőbb is.
2016. okt. 11. 12:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"A yorkshire terrier szőre egyrétegű aljszőr nélküli, selymes egyenes szálú szőr. Leginkább az emberi haj szerkezetéhez lehet hasonlítani. "

Látom te azt gondolod, hogy a pláza macskák öltöztetik csak ez ebeket, mert milyen kis édes...itt a városban még a nagy testü, de rövid szőrü kutyák is ruhába vannak télen. (pl. vizsla , bull tipusú kutyák)

Megnyugtatlak, szép ruhái vannak a kutyámnak, akik tudják minek kell öltözék rájuk, azok mind dicsérik.

2016. okt. 11. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:

ha benti kutyát télen kiviszel kell rá ruha és pont.

az adott esetben 30 C eltérés túl sok nekik. Viszont, ha van rajta ruha, akkor nem fog megfázni.

(saját vélemény: a yorki úgy szép, ha a földet súrolja a szőre)

2016. okt. 11. 17:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Első évében hosszú szőre volt, de mivel ő elég ugri-bugri, hempergő kutya, így hiába fésültem minden nap, nem volt elég, mert folyton csumpi, csomós lett itt-ott a sérója. Nem is tudom hányszor kellett volna fésülni naponta. De én még nem láttam igazán hosszú szőrüt élőben, csak képen.

Ruha kérdésben egyet értek veled.

Köszönöm a választ mindenkinek :)

2016. okt. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!