Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fog megfázni a yorkim?

Nem fog megfázni a yorkim?

Figyelt kérdés
Szeretném rövidre nyiratni, de van ruhája. Szerintetek nem fázik majd meg? Sokkal aranyosabb rövid szőrrel és kezelhetőbb is.
2016. okt. 11. 12:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Adjál rá ruhát
2016. okt. 11. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Télire ne vedd el a bundájàt. Mintha én elvenném a kabátodat, hát cukibb vagy nélküle.
2016. okt. 11. 12:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem bundája, hanem haja van ennek a fajtának. Kb. olyan mintha én leborotválnám a hajam, de sapkát húzok.
2016. okt. 11. 12:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy mindig van rajta ruha.
2016. okt. 11. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj hogy a kutyáknak alkalmazkodik a hőháztartásuk a bundájukhoz, tehát nem jó ha egyszer rövid, egyszer hosszú /mondjuk havonta/, pláne így télvíz idején. A talajhoz közelebb sokkal hidegebb van!:)..
2016. okt. 11. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A mindig nem azt jelenti, hogy otthon is, ugye? Csak kint az utcán? Ha mozog és nem csak ácsorog séta címén, akkor biztos nem fog ruhában megfázni.
2016. okt. 11. 13:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rövidre ne vágasd le, max mindig visszavágod egy kicsit, mert a szőr attól függetlenül, hogy nem dupla rétegű azért valamennyi meleg ad. A ruha meg nem fedi be az egész testét.
2016. okt. 11. 13:33
 8/13 A kérdező kommentje:

Nyáron havonta, télen 2-3 havonta van kozmetikázva. Csak most elgondolkodtam azon, hogy ha az eddigi èvekben nem is volt gond, de vajon kockáztatom- e, hogy megfázik télen vagy sem.

Itthon természetesen nincs rajta ruha, csak utcán:) Ha megállok beszélgetni, olyankor felveszem, ezen kívül csak szaglászás miatt szoktunk állni. Köszi a válaszokat.

2016. okt. 11. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

"Nem bundája, hanem haja van ennek a fajtának."

Vazze... SZŐRE van, nem HAJA!!!

De arra mindenképp figyelj oda, csini rucikát adj a kutyulimutyulira!

2016. okt. 11. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja, ha séta közben rajta van a ruha. :)
2016. okt. 11. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!