2 napig kibírja egyedül a kutya?
Kaja még hagyján, biztos kibírja, ha egy napig nem eszik.
Vízről úgy kell gondoskodni, hogy ne tudja kiborítani.
De mi van, ha valami baj éri? Bekap egy darazsat, feldagad a képe, nem kap levegőt tőle. Vagy beszorul a kerítés résébe és mozdulni sem tud.
Én egy percig sem lennék nyugodt, ha teljesen egyedül kéne hagynom ilyen hosszú időre.
Csináld olyanra a kerítést h ne tudjon beleragadni ... És ha akkor csípi meg 1 darázs mialatt dolgozol ? akkor ugyan úgy elpusztulhat , sztem hagyd ott a munkahelyed nehogy baja essen a kutyának....
Miért kell a bolhából elefántot csinálni ??!!
Ja, akkor csak helyeslést vártál? Tőlem ne.
Akkor ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Ja, paranoid komment, hogy tisztában vagyok a veszélyekkel?
Egészségedre. A gyerekedet meg bezárod a kocsiba, amíg bemész a közértbe, ugye? Mert annak sem lehet baja.
Ezért hoztam fel példának a gyomorcsavarodást.
Ismerősöm szintén ilyen okos volt,szintén két napra hagyta kertben a kutyáját,nem volt sokkal nagyobb fajta,mint a staff.
Kutyuska jól bezabált az otthagyott kutyatápból(2 napi adag volt),mire hazajöttek az okos gazdik,a kutyából már csak a felfújódott tetem maradt.
Ők is okoskodtak,hogy nem lehet baja,kísértetiesen ugyanez volt a szöveg:"akkor is lehet baja,ha dolgozni megyünk" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!