Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 napig kibírja egyedül a kutya?

2 napig kibírja egyedül a kutya?

Figyelt kérdés
Párommal elutaznék hétvégére, úgy hogy péntek reggel indulnánk, és vasárnap kora délután érkeznénk. Van egy amstaffunk, már felnőtt, a kertben és a házban lakik felváltva. Már volt itthon többször egyedül 1-1 éjszakákat, de még 2 éjszakára nem hagytuk egyedül. Sajnos nincsen szomszédunk sem. Ha kiteszek neki sok hamit, meg sok játékot, akkor nem lesz baja?
2010. ápr. 25. 12:06
1 2 3
 21/30 Akiteki ***** válasza:

Kaja még hagyján, biztos kibírja, ha egy napig nem eszik.

Vízről úgy kell gondoskodni, hogy ne tudja kiborítani.

De mi van, ha valami baj éri? Bekap egy darazsat, feldagad a képe, nem kap levegőt tőle. Vagy beszorul a kerítés résébe és mozdulni sem tud.

Én egy percig sem lennék nyugodt, ha teljesen egyedül kéne hagynom ilyen hosszú időre.

2010. ápr. 26. 21:07
 22/30 anonim ***** válasza:
50%

Csináld olyanra a kerítést h ne tudjon beleragadni ... És ha akkor csípi meg 1 darázs mialatt dolgozol ? akkor ugyan úgy elpusztulhat , sztem hagyd ott a munkahelyed nehogy baja essen a kutyának....

Miért kell a bolhából elefántot csinálni ??!!

2010. ápr. 26. 21:23
 23/30 A kérdező kommentje:
najó ez azért már tényleg túlzás :) nem tud beakadni sehova, mert térháló van meg fa kerítés, a darázsról meg annyit hogy csípte már meg őt is, a macskát is, nem lett semmi bajuk pedig nem vittem őket dokihoz, az ilyet azért tényleg nem kell felfújni
2010. ápr. 27. 09:33
 24/30 Akiteki ***** válasza:

Ja, akkor csak helyeslést vártál? Tőlem ne.

Akkor ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.

2010. ápr. 27. 10:39
 25/30 A kérdező kommentje:
nem csak helyeslést vártam, de paranoid kommenteket se
2010. ápr. 27. 11:53
 26/30 Akiteki ***** válasza:

Ja, paranoid komment, hogy tisztában vagyok a veszélyekkel?

Egészségedre. A gyerekedet meg bezárod a kocsiba, amíg bemész a közértbe, ugye? Mert annak sem lehet baja.

2010. ápr. 27. 14:06
 27/30 anonim ***** válasza:

Ezért hoztam fel példának a gyomorcsavarodást.

Ismerősöm szintén ilyen okos volt,szintén két napra hagyta kertben a kutyáját,nem volt sokkal nagyobb fajta,mint a staff.

Kutyuska jól bezabált az otthagyott kutyatápból(2 napi adag volt),mire hazajöttek az okos gazdik,a kutyából már csak a felfújódott tetem maradt.

Ők is okoskodtak,hogy nem lehet baja,kísértetiesen ugyanez volt a szöveg:"akkor is lehet baja,ha dolgozni megyünk" stb.

2010. ápr. 27. 14:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Ezért írtam , h csak 1 napi kaját hagyjanak neki... Én biztosan ott merném hagyni a kutyát 2 napra , a lényeg h legyen sok vize.
2010. ápr. 27. 15:33
 29/30 anonim ***** válasza:
bocsika,de egyetlen adag kajától is lehet gyomorcsavarodást kapni,sokszor elég egy rossz mozdulat,és annyi.
2010. ápr. 27. 15:52
 30/30 A kérdező kommentje:
ja az utcán meg véletlenül a fejedre eshet egy cserép úgyhogy ne menj ki az utcára... egy napi kaját fogok kint hagyni, vagyis reggel megetetem, és hagyok neki kint egy vacsit meg egy reggelit, és akkor csak egy vacsi marad ki
2010. ápr. 28. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!