Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek aranyos egy...

Szerintetek aranyos egy kutyus? Mi a véleményetek erről a fajtáról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 25. 11:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Áhh a kedvenc kutyusfajtám =) rengeteg jó kutyusos napot :) nekem cicám lesz ahamrosan a panelünk miatt. Igazából szobatisztaságra csak úgy nevelheted ha mondjuk bekakil ill. pisil akkor megütöd egy ici-picit a fejét és használt egy hangot. Ekkor meggyezi mit miért nem szabad. a Másik h le viszed sokszor vagy ha kertesbe laksz akkor kint játszól inkább fele. Ha nagyon nem megy akkor almot vehetsz neki majd onnan szoktatod át :)
2010. ápr. 29. 17:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos, én nem nagyon szeretem ezt a fajtát, de izlések és pofonok. Nem szólhatok bele :D:D:D kinek mi teccik...
2010. ápr. 29. 18:28
 23/23 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy nem szabad őket megütni mert érzékeny kutyusfajta!Amúgy kertesben lakunk mindig kiviszem pisil is kakil is azt beviszem akkor megint bepisil pedig fél órát kint vagyunk! macska alomra van szoktatva de apu nem akarja, hogy alomra menjen! Mondta h türelem de hát mindig eteti így nehéz..úgy kéne, hogy reggel délbe este és mindig kivinni , hogy elvégezhesse a dolgát így a szervezete ehhez szokik hozzá de hát apunak hiába magyarázok..!
2010. ápr. 29. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!