Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek aranyos egy...

Szerintetek aranyos egy kutyus? Mi a véleményetek erről a fajtáról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 25. 11:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
minden kutya aranyos. :)
2010. ápr. 25. 11:33
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

aranyos

a fajta nevét nem tudod? :D (Mopsz)

nekem nem jönnek be az ilyen kicsi kutyák, de a "nyomott" orrú fajtáknak vannak légzőszervi betegségei vagy hogy mondjam,szóval befulladhatnak,főleg nyáron ami elég veszélyes lehet :S egyébként nem egy nagyon rossz fajta :)

2010. ápr. 25. 11:36
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos. :) Mint mindegyik kutya.
2010. ápr. 25. 11:39
 4/23 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy mopszika!

Hát őt hozom haza holnap és olvastam, hogy mien sok betegsége lehet hát remélem egyik betegség se jön ki rajta!

2010. ápr. 25. 11:41
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
az orránál könnyen begyulladhat, sűrűn kell tisztogatni, főleg nyáron, meg eléggé undorító, hogy folyamatosan az orrával fújtat(a taknyot kifelé) de attól még nagyon aranyos:) ien van nekünk is.:D ja + az állkapcsa állása miatt sokmindent nem tud megenni(a szájába venni)
2010. ápr. 25. 11:46
 6/23 anonim ***** válasza:
56%

Nekem azóta, amióta életemben először láttam mopszot (úgy 10 éve), azóta ez a kedvenc kutyafajtám!

Ezt nézzétek meg!

[link]

ELOLVADOK!!!:-)

2010. ápr. 25. 12:09
 7/23 A kérdező kommentje:

Jaaaj nagyon aranyos!:D

Remélem énis már holnap tudok vele jáccani sokat!:)

2010. ápr. 25. 12:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem Francia Bulldogom van. Nagyon hasonló mint Mopsz.

Valaki írta hogy a ráncaira oda kell figyelni, erre én is felhívnám a figyelmed!

Mi amikor elhoztuk az első héten nem is foglalkoztunk a ráncaival, majd a 2. héten kezdtük el tisztogatni (gondoltuk hetente elég) és szépen be is gyulladt neki a ráncai között :(( Szóval erre figyelj oda, ha nem akarod hogy kisebesedjen neki.

Kézzel szét kell húzni a ráncokat és borvízzel (gyógyszertárban lehet kapni) szépen ki kell tisztítani majd utána szárazzal kitörölni.

Erre figyelj és akkor nem lesz semmi gond :)

Jó kutyázást majd ;)

2010. ápr. 25. 12:52
 9/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2010. ápr. 25. 13:45
 10/23 A kérdező kommentje:

Itt az én kutyum.: Linkeltem a képet:

[link]

:D ( Holnap hozom haza :P )

2010. ápr. 25. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!