Vásárolt már kiskutyát valaki Ceglédről?
Vona János németjuhász tenyésztőtől.
Megbízható?
Nincs ilyen kennel, legalábbis én nem találok. Szerintem szaporító.
Nem látok sem munka, sem kiállítási eredményeket.
Az árult kölykök szüleinek nevét sem.
Törzskönyvezve nincsenek a kiskutyák, és gyanúsan olcsón adja - ennyiből még önköltségi áron sem hoz ki egészségre szűrt, minőségien felnevelt kölyköket.
Én nem vennék tőle kutyát.
Ha mégis érdekel, és előjegyeztetnél nála kölyköt, kérd, hogy törzskönyveztesse, és nézd meg a szülők törzskönyvét, szűrési eredményeit.
Tk nélkül 45 ezer?
Meg a kutyák rendelkeznek dns-sel? Tudtommmal minden élőlény rendelkezik vele...
7-10 hetesen elvihetők...törvény szerint 8 a minimum, de sok tenyésztő kivárja a 12-t.
Innen ne vegyél kutyát.
ma 12:57
Csak, hogy tudd...az nj-knél DNS minta is kell ahhoz, hogy tenyésztésbe lehessen venni őket.
Valószínűleg a szülőknek ez megvan.
A többihez nem szólok.
Igen, kedves hármas, tudom, hogy dns minta szükséges. De a "tenyésztő" nem így hirdeti, hanem a fent írt szöveggel. Egy valódi tenyésztő szakszerűen fogalmaz. Az említett ember ennek a közelében sincs.
Ennyit a kötekedésedről...
Kedves kérdezö.
messze kerüld ezt a szaporitót. egyébként nem jános, hanem lajos
Sajnos én is vettem tőle és harmad napra meg is halt a leggondosabb orvosi ellátás ellenére parvo virusban,A virust nála szedte össze, mert a virus lappangási ideje 3-5 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!