Szerintem rendben van 8 hetesen chippel, oltással,törzskönyvvel,eü garanciát vállal. Szépek a kutyái.
Tenyésztők is szoktak jofogáson hírdetni azért :)
"2016. November 17-18.-ára várható alomból"
Még nincs mit megnézned :) Vedd fel vele a kapcsolatot, ha akarsz tőle kölyköt, abból baj nem lehet.
Nem mindenki ért a weboldalkészítéshez, és nem feltétlenül van rá szüksége. Hébe-hóba előfordul jófogáson is normális tenyésztő. Ha jól látom árat sem adott meg, valószínűleg azért, nem nem "fix árasak" a kölykök. Amúgy a feltételek korrektnek tűnnek, és nem mellesleg aki póráz nélkül fotózgatja az akitáját szabad területen (ahogy egy-két videóban látni), annál azért elgondolkodnék, hogy esetleg tényleg konyít valamit a fajtához. Nem jellemző, hogy a gazdáik el merik engedni őket, akár tenyésztők, akár nem.
Én a helyedben ránéznék. Még mindig kiderülhet, hogy nem normális, de végső soron te is nézelődtél jófogáson, pedig ugye ahogy normális tenyésztő nem hirdet ott, úgy normális ember sem keres ott kutyát ;) Ennyi esélyt szerintem adhatsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!