Télire Cane Corso kutyának vennétek ruhát?
Egész napos használatra nem érdemes, nem arra való a kutyaruha. Ha fázik, meleg helyen kell tartani.
Sétára persze mehet rá kabát, hogy ne ázzon át a szőre, ha ez problémát okoz. Nekünk innen van, elégedettek vagyunk vele: [link]
Nem, állandó viselésre nem jó, ha van rajta. Átnedvesedik, és még rosszabb, mintha rajta sem lenne.
Jobb lenne télen bent tartani, vagy legalább fűtött garázsban, ilyesmi. A téli hideg miatt tönkre fognak menni az ízületei.
Ahogy előttem írták kinti kutyáknak általában nincs szüksége ruhára sétákra se (maximum hosszabb hidegebb túrákra), téli kondi és egy rendesen szigetelt bélelt kutyaház elég. A ruhát csak felügyelet mellett kaphat a kutya.
Én a Hurtta ruhákra esküszöm nagytestűeknél de nem tudom, jelenleg kapható e Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!