Munka és családi kutyának melyiket ajánlanátok? (Többi lent)
A bullmasztiff nem, a többi jó erre a célra.
Dobit úgy tarts, ha esetleg azt választod, hogy bármikor bemehessen hozzád a lakásba, nagyon erősen kötődik a gazdájához, családjához.
Jó őrző-védő sportra. Csak megbízható kennelből vegyél, ahol a szülőknek lehetőleg német tenyészszemléje legyen (ZTP). Ezeknek jó eséllyel az utódjuk is jó ösztönű lesz.
Én Dobbermant vagy Cane Corsot választanék a helyedbe.Bullmasztiffot nem, ha komolyan dolgozni akarsz a kutyáddal.A Német juhász sem rossz, de a kiállítási német jucik ahogy kinéznek:( Borzalmas mit tesznek a tenyésztők a csípőjükkel.A Rotweilereket szintúgy elkezdték "rontani" egyre rövidebb lesz az orruk.Bármelyik fajtát is választod, légy nagyon nagyon körültekintő!Az első helyen az idegrendszer és az egészség álljon, aztán csak a küllem!
Hajrá!
A dobi kennel honlapját megnéztem, nem ismerem őket (sok tenyésztőt igen), a vérvonalak alapján nem látom rossznak. Szépek a kutyák. Jó lenne tudni, dolgoznak-e? Német tenyészszemlések-e a szülők? Erről nem találtam semmit. Ha most vennék dobit, akkor a küllem és vérvonal mellett a német tenyészszemlét feltételnek venném legalább a szukának, de inkább mindkét szülőnek.
Az én kutyám innét volt: [link]
Őt is bátran merem ajánlani.
Roti ügyben nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!