Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya fogorvos?

Kutya fogorvos?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy ismer -e valaki megbízható állatorvost Budapest területén, aki a kutyák fogászatára specializálódott, vagy jobban ért hozzá, mint egy mezei doki. A kutyámnak van egy törött foga...

Ismer valaki ilyen dokit? Milyen árban dolgozik (fogkőleszedés, foghúzás stb.)?

Esetleg az egyetem jó lehet? Ha csak úgy bemegyek oda a kutyával?

2016. okt. 6. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Dr Kovács Katalin a vezető orvos.

2016. okt. 6. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Az állatorvosi egyetemről nekem nagyon rossz tapasztalatom van, nagyon drága is. A Körönd állatorvosi rendelő szintén horror árakkal dolgozik és fölösleges vizsgálatokat, kezeléseket akarnak rátukmálni az állatra.

Akikről jót hallottam (fog ügyben még nem kezelték ugyan a kutyámat), az a Tátra utcai állatorvos a XIII. kerületben (Medvet, Tátra utca 25.) és a Centrum állatorvosi rendelő az V. kerületben (Báthori utca 17.).

A Tátra utcai talán egy leheletnyivel olcsóbb, szerintem ha fogat kell húzni a kutyánál, akkor olyan 12 000 forinttal mindenképp számolj (mert ugye eleve be is kell bódítani a kutyát hozzá).

2016. okt. 6. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyi, hogy az Ó utcai rendelőben alig van felszerelés, a Horváth Mihály tériben meg van, de a vezető doki, a Kósa Zita kritikán aluli.
2016. okt. 6. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azért tudnám ajánlani az egyetemen, dr.Dunay Miklóst.
2016. okt. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!