Kutya fogorvos?
Az érdekelne, hogy ismer -e valaki megbízható állatorvost Budapest területén, aki a kutyák fogászatára specializálódott, vagy jobban ért hozzá, mint egy mezei doki. A kutyámnak van egy törött foga...
Ismer valaki ilyen dokit? Milyen árban dolgozik (fogkőleszedés, foghúzás stb.)?
Esetleg az egyetem jó lehet? Ha csak úgy bemegyek oda a kutyával?
Dr Kovács Katalin a vezető orvos.
Az állatorvosi egyetemről nekem nagyon rossz tapasztalatom van, nagyon drága is. A Körönd állatorvosi rendelő szintén horror árakkal dolgozik és fölösleges vizsgálatokat, kezeléseket akarnak rátukmálni az állatra.
Akikről jót hallottam (fog ügyben még nem kezelték ugyan a kutyámat), az a Tátra utcai állatorvos a XIII. kerületben (Medvet, Tátra utca 25.) és a Centrum állatorvosi rendelő az V. kerületben (Báthori utca 17.).
A Tátra utcai talán egy leheletnyivel olcsóbb, szerintem ha fogat kell húzni a kutyánál, akkor olyan 12 000 forinttal mindenképp számolj (mert ugye eleve be is kell bódítani a kutyát hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!