Ha egy kutya jól tartja magát (energikus, gyakran kölyöknek nézik stb) akkor sokáig is fog élni?
az biztos, hogy szebb élete lesz, mint annak, akinek már 8 évesen fájdalomcsillapítót kell szednie, hogy egyáltalán enni fel tudjon állni... és így él még 5 évet.
én nagyon kívánom a kutyáimnak, hogy a "szenvedős" időszak minél rövidebb legyen. persze ezért én is teszek(sokat mozgatom őket, nem hízlalom őket fel és megfelelő élelmet kapnak)
Igen, hacsak nem történik vele valami, amitől mégsem él sokáig. :)
Ez nem az energikusságától függ, hanem a genetikától, a kajától, az ellátástól, meg attól, hogy éri-e baleset vagy összeszed-e komoly betegséget. Én is azt hittem az öregemről, hogy örök életű lesz, mert 9 évesen is azt kérdezgették, hogy hány hónapos, aztán jött a pajzsmirigy, jött a gerinc, és most már nem biztos, hogy megéri azt a 16 évet, amiben anno megegyeztem vele (most 13). Ez ilyen, nem lehet előre megjósolni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!