Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vidéken lakom kertes házban,...

Fikasszó kérdése:

Vidéken lakom kertes házban, és befogadtam az ismerösöm 2 éves kaukázusiát. Ö pesten lakásban tartotta?

Figyelt kérdés
Ez volt hétfön.Szerdán beszökött a lakásba,azóta nem enged be.Kajája van,de én kint alszom a udvaron a kisházban.Mit tudok ilyenkor csinálni?Azt nem akarom,hogy baja legyen.

2016. okt. 1. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

:))

Nem tudsz határozottan beszélni vele? Agresszív?

2016. okt. 1. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem csinálsz semmit bem szólsz a gazdának aki segítene inkább a sufnivan pötyögsz....tudod ki hiszi ezt el.
2016. okt. 1. 17:08
 3/11 A kérdező kommentje:
mikor nyitnám az ajtót,elkezdi rágni,meg hörög.
2016. okt. 1. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire félsz tőle, miért hoztad el?

Szagoltass meg vele az ajtóban egy nyers marha cupákat, majd dobd ki a csontot a kertben, jó esetben utánalohol... S hívd fel az ismerősöd tanácsért.

2016. okt. 1. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nehezen hihető, hogy szerda óta nem tudsz bejutni a lakásba és csak most jutott eszedbe segítséget kérni.
2016. okt. 1. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy bírtál három napig a sufniban tengődni? Azért vannak létfontosságú cuccok a házban :D

Például, konnektor és töltő, az én telóm nem bírná 3 napig nélküle + nettel.

Na meg kaja, vécé, zuhany??

2016. okt. 1. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Már bocs, de ha egy medve jutott volna be a házamba, akkor is találtam volna módot a kiebrudalására, nem a kisházban tökölnék NAPOKIG.

Az egy kaukázusi, igen, de kutya. Szólj rá erélyesen, ha kell vágj oda egy pálcával. Ha végképp nem megy, bottal.

Valaki írta a húst is, vidéken csak van egy hentes, és a hentesek olcsón adják a csontokat, mócsingokat, maradékokat az állatoknak (mert az embereknek úgy sem kell) esetleg vázold fel a szitut, hátha ad ajándékba egy cafatot. Csalogasd ki.

Vagy fogsz egy ecetes vízzel megtöltött permetezőt, berúgod az ajtót és szembefújod. Közben persze próbálj mögé, a házba kerülni, hogy a menekülési út kifele legyen.

3 napja van ott a kutya, és 3 napja az ajtó előtt szobrozik, véletlenül sem tágít onnan, nem keres kaját vagy vizet? :D

2016. okt. 1. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu kérdés, ilyen nincs h egy kutya napokig nem enged be a lakásba. Ha ilyen helyzet állna fenn, hivnam a tulajt, ha ez nem vezet célra, akkor állatvédők. Szóval ez tuti kamu.
2016. okt. 1. 21:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm holnap után jön haza.Van kint áram.Félig megoldódott a probláma.Kidobtam neki húst,addig én létrán felmásztam a tetöre.Ki is futott,és en gyorsan bejöttem.Csak most az a baj,hogy ki nem enged.
2016. okt. 3. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Istenem...

Miért fogadtad be? Nyilván nem az egyik napról a másikra lett ilyen.

- Jó napot, Főnök úr, nem tudok ezen a héten dolgozni mert egy kutya nem enged ki. Mi? Nem, nem kell őket hívni, jelenleg én vigyázok a kutyára.

2016. okt. 3. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!