Vidéken lakom kertes házban, és befogadtam az ismerösöm 2 éves kaukázusiát. Ö pesten lakásban tartotta?
:))
Nem tudsz határozottan beszélni vele? Agresszív?
Ha ennyire félsz tőle, miért hoztad el?
Szagoltass meg vele az ajtóban egy nyers marha cupákat, majd dobd ki a csontot a kertben, jó esetben utánalohol... S hívd fel az ismerősöd tanácsért.
Hogy bírtál három napig a sufniban tengődni? Azért vannak létfontosságú cuccok a házban :D
Például, konnektor és töltő, az én telóm nem bírná 3 napig nélküle + nettel.
Na meg kaja, vécé, zuhany??
Már bocs, de ha egy medve jutott volna be a házamba, akkor is találtam volna módot a kiebrudalására, nem a kisházban tökölnék NAPOKIG.
Az egy kaukázusi, igen, de kutya. Szólj rá erélyesen, ha kell vágj oda egy pálcával. Ha végképp nem megy, bottal.
Valaki írta a húst is, vidéken csak van egy hentes, és a hentesek olcsón adják a csontokat, mócsingokat, maradékokat az állatoknak (mert az embereknek úgy sem kell) esetleg vázold fel a szitut, hátha ad ajándékba egy cafatot. Csalogasd ki.
Vagy fogsz egy ecetes vízzel megtöltött permetezőt, berúgod az ajtót és szembefújod. Közben persze próbálj mögé, a házba kerülni, hogy a menekülési út kifele legyen.
3 napja van ott a kutya, és 3 napja az ajtó előtt szobrozik, véletlenül sem tágít onnan, nem keres kaját vagy vizet? :D
Istenem...
Miért fogadtad be? Nyilván nem az egyik napról a másikra lett ilyen.
- Jó napot, Főnök úr, nem tudok ezen a héten dolgozni mert egy kutya nem enged ki. Mi? Nem, nem kell őket hívni, jelenleg én vigyázok a kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!