Befogadtam egy menhelyi vemhes szukát, a picik már megszülettek jelenleg 5 hetesek. Szeretnék adni nekik glucozamin tabletátt. Melyiket javasoltjátok?
A glyco flex jó de nagyon drága, valami olcsóbbra gondoltam ( akár embereknek szántra is) ami jó egy babakutyának. Ha marad szétosztom az új tulajok között.
A picik jelenleg 5 hetesek és 7-en vannak. Az anya egy kaukázusi erősen fajtajellegű kutya az apa ismeretlen de a kölykök méretéből adódóan nagy termetű volt ( kicsit bernáthegyi beütésű picik is vannak) A kölykök ha elérik a 9 hetes kort ( a szocializáció végett) ingyen örökbefogadhatóak de csak utána járás után, nem adom oda bárkinek. Már kétszer kaptak féreghajtót és jövő héten megyünk a parvovírus+leptospirózis kombinált oltásé.
Szóval a kérdésem az, hogy milyen olcsóbb márkájú izületvédő szert vegyek ami glucozamint és chondoritint tartalmaz?
A kölyköknek én sem ajánlom. Ahogy előttem is írták, etesd nagytestűeknek való puppy táppal őket, abban bőven van nekik való ízületvédő. Ellenben a mama kutyának ezt javaslom, gazdaságos, és tényleg csak glükozamint, és kondroitint tartalmaz, kutyára káros dolog nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!