Munka mellett hogy adjak a kölyök kutyámnak napi 3x enni?
Figyelt kérdés
Ti hogy csináljátok? KB 8-tól 17-ig vagyok távol itthonról. A fentmaradó időben hogy osszam a napi adagját 3 felé?
Még kicsi,és szüksége van a napi 3 étkezésre.
2016. szept. 29. 07:06
1/8 anonim válasza:
Én kicsi korában 8 óránként adtam. Szerintem úgy jó hogy ha reggel indulás előtt adsz neki utána mikor haza értél és még egy utolsót 22-23 körül.
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ!
2016. szept. 29. 09:55
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nálunk nem működik, mert amennyit elé teszek, annyit habzsol be egyszerre... Nagyon kajás, nem is rág, csak nyeli egészben... Akkor is ha kézből adom falatonként, csak lenyeli, és ennyi... :D Kis zabagép...
2016. szept. 29. 10:50
5/8 anonim válasza:
Nem szabad a kutya előtt hagyni az ételt.
6/8 anonim válasza:
3: pont ezzel rontod el. Ételt nem hagyunk a kutya előtt!
7/8 anonim válasza:
etető automata?
talán jobb megoldás, mert ha akkor eteted amikor hazaértél, utána még minimúm egy órát nem mozgathatod.
8/8 Hovarju válasza:
Én úgy oldottam, meg, hogy a reggeli séta után kapott enni. Munka után elvittem sétálni, amikor feljöttünk evett. Aztán pihent az esti sétáig (kb.20-ig) és az esti séta után kapott újra enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!