Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakozmetikus szakmábòl...

Kutyakozmetikus szakmábòl meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Kutyàkkal szeretnék foglalkozni,de ugy tunik nem nagyon lehet megelni a munkakbol,viszont a kutyakozmetikusrol

megoszlanak a

velemenyek.

Szerintetek meg lehet belöle élni? És ha a kutyakozmetika mellett még kutyasuliban is kikèpzö vagyok? Vannak

olyan kutyàs szakmàk amik kifejezetten a kutyafajtàkkal foglalkoznak? Tehàt nem egy-egy egyeddel(mint pl. az allatorvos) hanem a fajtàkkal,a fajtàk esetleg elméleti részével?

2016. szept. 28. 14:40
 1/5 anonim válasza:

Talán meg, ha ügyes vagy és stabil ügyfélköröd van.

Az ország melyik felén gondolod?

Bp és környéke tutti...

2016. szept. 28. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha vállakozol, egy kérdés van: elő tudod teremteni a kellő mennyiségű, folyamatos vevőkört, amiből kéeps vagy amgadat eltartani, vagy sem?

Te megélhetsz lószar turmix eladásból is, ha megveszik.

És te készítheted a világ legszebb ruháit, ha egyet sem adsz el.

Egyébként itt, Münchenben ha házhoz mennél, és hasonlók, sokkal több esélyed lenne a remek megélhetésre, mint otthon - a fetnieket nézve.

2016. szept. 28. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Elsokorben nem gondoltam ,hogy sajat vallalkozasba kezdenek,de majd par ev mulva lehet. Egyebkent Miskolc es kornyekere jarnek be dolgozni,valaszokat koszonom:))
2016. szept. 28. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem. Asztalt kell bérelni, vállalkozói kell. Ha feketén csinálod, akkor le fogsz bukni. Nekem volt állandó vendégköröm, mégsem termelte ki a költségeket.

Egy nyírógép 50.000, egy gépfej 6-8000 (több kell), hajszárító 15-20000 +a kisebb költségek. Üzemanyag, bkk, vagy ha bérelsz asztalt akkor rezsi stb. Az ollók sem olcsók és ha valamit élezni kell, az is igen költséges. Minden sarkon van már kutyakozmetika, nem egyszerű. Én már csak a családtagok meg ismerősök kutyáját nyírom, de más szakmát választottam...

2016. szept. 28. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Van több kutyakozmetikus végzettséggel rendelkező ismerősöm, talán úgy egy tucat is, ha jól összeszámolom, közülük egy dolgozik valóban ebben a szakmában és él meg ebből.

Szóval szerintem nem nagyon, hacsak nincsenek nagyon jó indulási alapjaid, pénz a vállalkozásra, reklámozásra, vevőkör kialakítására, ismeretség se árt.

2016. szept. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!