Szerintetek normalis ha ezt csinalta a kutyakozmetikus a kutyammal?
Az nem normális hogy fél órára rá is reszketett...babusgattad? Egyébként asztalra rakják őket aztán kikötik, mégis hogy nyírnák meg úgy a kutyát vagy csinálnának vele bármit ha az közben rodeózik? A körömvágás valóban furcsa de a kozmetikus sem varázsló, ha neked otthon nem engedte a kutya akkor neki meg kellett oldani valahogy. Legközelebb ne vidd oda vagy tanítsd meg a kutyádat viselkedni és ha karmot akarsz vágni akkor nyughasson.
Én még nem vittem a kutyám körömvágásra de ezt is tanítom neki, és a fogait is már meg lehet nézni rendesen. Se ugrál, se harap, se nem húzza el a fejét.
Kutyakozmetikus vagyok, de jesszus, ilyet nem szabad.
Először felrakjuk a kutyát az asztalra, és valóban fojtót teszünk rá, kicsit nyugtatjuk a kutyát, simogatjuk, becézgetjük, bármi tett előtt megszagoltatjuk vele a dolgokat, messziről indítjuk be a nyírógépet, a fúvót, stb..
A karomvágás meg hát.. nem, nem normális, ha vérzik, ugyanis a karmok 2/3 részében hajszálerek futnak, a lenőtt részben ilyen nem fordulhat elő.
Amennyiben balfåsz a fodrász, végzettsége sincs, akkor simán feljelenthető, illetve akkor is, ha van.
Az nem normális, hogy te ezt hagytad és itt kérdezősködsz.
Nyírásnál ledarálta a kutya lábát, nagyszerű.
Nekem ilyet csinálna valaki a kutyámmal, az nem tenné zsebre, amit kap. Volt csivavám nekem is, tudom, hogy elég hisztisek tudnak lenni, de normálisan is le lehet kezelni, nem így...
a borderemnek is sikerült egyszer így redaráltatni a lábát :(
betört az egyik körme, elvittük dokihoz és ott valami 60 körüli állatorvosnő az összes karmát úgy vágta le h ömlött belőlük a vér. az egész rendelő csupa vér volt. én kb 12 voltam, anyával mentem és a dokinő olyan természetesen adta elő magát,h nem mertünk megszólalni. utána jöttünk rá h rossz döntés volt odavinni. gyorsan beszereztem egy karomvágót és azóta nem is vérzett karomvágáskor a körme.
viszont ennek a nőnek úgy lefogtuk a kutyát, h tényleg csak a karmokat kellet levágnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!