Kutya vagy macska?
Figyelt kérdés
Nővérem, macskafan , szóval ő kinyilvánítja hogy a macskák 1000x jobbak mint a kutyák, felhoz mellé 1-2 érvet és kész.
Nos mi családi házban lakunk, kint van 3 macska + 1 kutya.
Érveket szeretnék a kutyák mellett, ugyan is tudom hogy hasznosabbak, de valaki írjon már nekem pár konkrét érvet hogy a nővérem arcába dörgölhessem :D köszi :)
pacsi x)
2016. szept. 27. 19:48
11/12 anonim válasza:
Előszőr is, a macskák és a kutyák más-más okok miatt lettek háziasítva. Ma a legtöbb házimacskát már nem hasznosítják a rágcsálók elfogására. A kutyákat, sok dolohra kiképezik, a rendőrök, tűzoltók, a vízimentők és a hadsereg is használ kutyákat. DE ez nem jelenti azt, hogy "jobbak" ez azt jelenti, hogy engedelmesebbek, dolgosabbak és, hogy erősebbek mint a macskák. Igaz, hogy a cicáknak is meg lehet tanítani feladatokat, de ők sokkal önfejűbbek. Ezzel nem azt mondom, hogy az egyik jobb mint a másik, főleg, hogy két különböző faj, aminek kevés köze van a másikhoz. Minfkét faj szeretheti a gazdáját, és mindkét fajból válhatnak ki jóbarátok a gazdáiknak. Esetleg ha valaki a gondolatmenetem alapján megvádolna, hogy kutyapárti vagyok, eddig egy macskám volt akit tavaly el kellett altatni, nem tudom milyen kutyát tartani, én csak az általános tényeket soroltam fel.
12/12 anonim válasza:
É vannak kínyeztetve a maji kutyakok mög macskakok, ném szabna hanni észtet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!