Milyen ilyen ugymond "kemény" kutyafajták vannak?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok ,mint a ;
Német juhász
Amstaff
Pit Bull
Kuvasz
Válaszokat előre is köszönom!:))
2016. szept. 25. 14:01
1/10 anonim válasza:
a kutyáknál mi a fenét jelent a kemény? Olyan van hogy kemény "dió" pl Akita, shiba, beagle, husky stb. de nj,ptt,kuvasz...hogy jött össze ez a három? miben kemények? nem értem
2/10 anonim válasza:
Rottweiler, dobermann, véreb, kaukázusi medveölő, staffordshire (részben), argentín dog, bull mastiff
3/10 anonim válasza:
Azt hiszem, az e fajta kutyákra vagy kíváncsi:
Bullterrier
Farkas hibrid
Dobermann
Amerikai Bulldog
Argentin Dog
Pitbull
Boxer
Rottweiler
Stafford
Német Juhász
Kuvasz
Bandog
Angol Masztiff
Bordeux-i Dog
Bullmasztiff
Cane Corso
Fila Brasileio
Nápolyi Masztiff
Tosa
Angol Stafford
4/10 bollocks válasza:
#1: a kérdező olyan fajtákra kíváncsi, amelyeket pórázon vezetve nagyobbnak tűnik a pöccse.
5/10 anonim válasza:
#4 én is erre gondoltam csak nem értem mi értelme...
6/10 bollocks válasza:
Biztos van jófogáson valami akció...
7/10 anonim válasza:
Szerintem azoknak kell ilyes fajta kutya, akik beszariak, és menőzni akarnak. Pardon --> próbálnak! Az ilyen emberek nevelik rosszul a kutyájukat! Remélem ha nagy lesz, megmar majd! Legalább megtanulod, hogy egy kutyát nem azért kell tartani, hogy menőzhess vele! Egy kutya egy életre szól! Vagyis neked nem ajánlok még egy palotapincsit sem, nem hogy ilyen kutyákat!
8/10 anonim válasza:
Kevesen tudják, de speciel a palotapincsik is képesek rohadt kemények lenni. És ez nem vicc.
9/10 anonim válasza:
Akumi! Bocs.. akkor egy csivavát.. így megfelel őfelsége? -.- ... de amugy sem ez a lényeg..
10/10 anonim válasza:
Ja, nem arra reagáltam, a kommenteket csak átfutottam, és feltűnt, hogy nincs közte pincsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!