Egy akitának kell télire "kabát"?
nem fogom elolvasni a többi hozzászólást, mert nem vagyok hajlandó a kutyaruhaellenzőkre. bocs.
nekem hosszú, dupla bundájú kutyám van. itthon élünk. hideg van telente? nem különössebben, más országokhoz képest. elleneztem régen a ruhákat? igen.
vettem a kutyámnak, amikor láttam rajta, hogy fázik? igen.
az enyém lakásban lakik és kivedli minden szőrét télre (fűtés). nem egy zsírdisznó, nem a háj melegíti. látom rajta, hogy sokkal komfortosabb a bélelt kabátban. megszólnak az utcán, de nem érdekel.
nem tudom, te hol fogod tartani. ha kertben, akkor ki van lőve, biztosan nem fog kelleni. hozzá tud szokni (persze nem egy kölyök, de kölyköt én amúgy se raknék ki a kertbe egész napra). ha lakásban laksz, akkor lehet. nem biztos, de előfordulhat, hogy érzékenyebb, vékonyabb szőrű, fázósabb kutyád van.
vannak esőkabátszerűségek is, ezek nem béleltek, de a kutya testhőjét benntartják, lehet, hogy egy ilyen elég lenne, lehet, hogy nem, lehet, hogy nem fog kelleni. látni fogod a kutyádon majd, dönts az ő érdekében!
Utánanézett, de nem fogta föl, hogy zárt térben nem fogja jól érezni magát egy vadászkutya.
Főleg, ha 25 fok lesz a télen.
Valamint első kutyának sem való és nem hiszem, hogy a kérdezőnek korábban lett volna bármilyen kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!