Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éves pitbull kutyának baj,...

1 éves pitbull kutyának baj, ha nincs semmilyen oltása és chipje sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most került hozzám ez a kutyus (ma). Az előző gazdája se chipet, se semmilyen oltást nem adatott be neki. Ha hívok hozzá állatorvost, hogy adja be neki az oltásokat, és a chipet, megcsinálja? Mert azért egy 1 éves pitbull kutyáról van szó, ezért kérdezem. Doki ennyi idősen is beadja neki?
2016. szept. 21. 00:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%

Annyira ne verd a melled,hogy agresszív pited van,mert elég egy figyelmetlenség és neked is támadhat,mivel halvány lila fingod sincs a fajtáról. Mellesleg mi van ha vendég érkezik,netán barátok,rokonok. Be fogod zárni? Ha véletlenül kiszabadul és megtámad vkit mit csinálsz?

Ha megöl egy másik kutyát? Gyerekre megy?

Vagy járj el vele kutyaiskolába vagy ajándékozd oda aki ért is a fajtához és nem a harci kutyát látja benne.

Ha meg utána olvasnál,akkor megtudnád,hogy a pitek régen kutyaviadalokon vettek részt (sajnos ma is előfordul :( ) és csak is kutyák szemben lehettek könyörtelenek. Emberre támadó,emberrel agresszívan fellépő kutyákat, elaltatták vagyis megölték,mert volt mikor már az egyik kutya a másikat,de még tépte vhogy le kellett róla szedni,elég géz lett volna,ha az emberre ráfordult volna ilyen esetben.

Szóval a pitnek abszolút nem szabadna emberek felé agresszívitást mutatni.

Szóval a kutyádat az előző tulaj jól elcseszte,mert nem lett normálisan nevelve. Egy napja sincs nálad a kutya szóval nem tudsz te semmit sem.

Mielőtt orvoshoz viszed vagy kihívod hozzá tegyél rá szájkosarat!!!!

2016. szept. 21. 11:21
 12/22 A kérdező kommentje:
Nekem van egy pitbull-stafford keverék kutyám, ő ennek a kutyának a fél testvére. Nem dicsekszem vele, hogy agresszív a pitbullom, de nyugi van, ma beszéltem egy kutya iskolával, és holnap reggel 10-re megyünk mind a hárman. Egyébként meg tudom, hogy viadalos kutya volt és most is az a pitbull és a stafford is, ezért is kérdeztem, és emeltem ki, hogy pitbull, aki 1 éves, és elég agresszív. Az állatorvoshoz pedig kutyaiskola után viszem, ő pedig bead neki minden oltást. Ha emberek jönnek hozzánk, nincs mitől tartaniuk, mert az udvarunk olyan, hogy a járda mellett kerítés van egészen a kapuig. Vagyis az udvar nagyobbik része a pitbullé és a stafford keveréké.
2016. szept. 21. 13:03
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Ha te hiteles forrásmegjelölésként egy GYIK kérdés alá beszórt komenthalmazt adsz meg, akkor csak zokogni tudok XD a röhögéstől. Tudod hány h*lye kérdez és komentel az oldalon, akiknek nulla szakmai tudásuk van a dolgokkal kaocsolatban?...mondhatnám azt is, hogy nézz tükörbe.

Ha a kutya agresszív az emberekkel szemben, akkor a nevelését b**ták el az előző tulajdonosai (az ilyet nem nevezzük gazdának). Ugyanakkor egy ép eszű állatorvos sem fog örülni egy olyan idegbeteg kutyának, ami leharaphatja az arcát minden zokszó nélkül. Gondolom az evidens, hogy szájkosárral viszed bárhova is mész vele!

2016. szept. 21. 14:42
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Hazudsz!

Kutyaiskolába eleve be sem teheti a lábát olyan kutya amelyik nem rendelkezik oltási könyvvel.

2016. szept. 21. 15:01
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Oltás nélkül mégis hogy viszed kutyaiskolába? O.o (valszeg' sehogy)
2016. szept. 21. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem jártam olyan suliban, ahol ellenőriznék, de valóban nem kéne oltatlan kutyát suliba vinni.
2016. szept. 21. 15:08
 17/22 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló! Mielőtt hazugnak nevezel, és azt mondod, hogy oltási könyv nélkül be sem teheti a lábát a kutyaiskolába, olvasd már vissza amit nemrég írtam! Elmegyek velük a kutyasuliba, hogy megnézzék a kutyákat, már lebeszéltem az oktatókkal, aztán elviszem orvoshoz, mint már írtam!
2016. szept. 21. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Melyik kutyaiskola? Csak hogy tudjam hova ne vigyem a kutyám.
2016. szept. 21. 15:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Miért, mi baj ezzel a kutyaiskolával? Csak megnézik a kutyát, hogy milyen természete van, és mit tud. Eztán eldöntik, hogy mehet-e abba a kutyaiskolába. De nem fogok senkivel sem vitatkozni! Inkább egy profi pitbull tenyésztőtől kérek segítséget (már megtettem), és adott tanácsokat, hogy neveljem meg a kutyámat a kutyaiskola mellett. Vagyis az ilyen tizen éves kis chips sz*roknak nem vagyok kíváncsi a p*fázásukra, akik sz*rt sem értenek az egészhez, csak játszák itten az eszüket! Minden esetre, ezt a kérdést törlöm a kérdéseim közül, de ha még ez sem világos kis taknyosok, magyarul mondván, kitörlöm a kérdést a saját kérdéseimből, és többet nem tudom megnézni, de a kérdés az megmarad a gyakorin. Ha még ehhez is h*lyék lennétek, akkor elég részletesen leírtam! Többet nem nézem meg ezt a feltett kérdést, szoval írogathattok, na csá XD
2016. szept. 21. 17:15
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
szerencsétlen kutya, szarabb embert sem kívánhatna maga mellé...én imádom ezt a fajtát és nagyon bánt hogy minden idiótának pitje van én meg aki álmodozok róla nem tarthatok (még) ilyen kutyát...nagyon sajnálom a bull típusú kutyákat az ilyen emberek miatt nézik le őket. :/
2016. szept. 21. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!