Szülni fog? Mikor?
Néhány napja találtam egy kutyust. Elég sovány,nem gondoltam vemhesnek,de tegnap mintha éreztem volna valamit mozogni a hasában,és az egyik cicijén volt egy csepp valami,ahogy megnyomtam,miközben letöröltem spriccelt a tej.
Mivel a 14 nap csak jövőhét végén telik le,az orvosunk addig nem ivartalanítja. Szerdán elmegyek vele uh-ra,de addig is tudnátok vmi támpontot adni,kb mennyi lehet hátra,stb?
Hàtha mozgàst éreztél és a teje is spriccel akkor nem sok van neki hàtra ellésig...
Milyen 14 nap tellik le?
Ezt nem értem!14 nap alatt màr meglesznek a kölykök!
Ha már tejel és mozognak a kölykök, akkor hamarosan, napokon belül akár várható az ellés.
Készíts elletőládát, vegyél neki starter tápot. A 14 napot már nem fogja megvárni, tehát készülj fel a kölykök érkezésére.
Petissiom oldalról vagy zoofastról tudsz rendelni: Royal Canin Starter a legjobb :) A többi tagjuk vacak, de ez jó :)
Ha telik rá, és anyagilag nem visel meg egy adag royal cannin tápszert is vegyél ha esetleg nem lesz annyi teje a mamának adj neki azt is :)
Ne feledd: A többi kutyust ne engedd oda, ha lehetséges egy saját elkerített helyük legyen a házban :)
Tápszerem van,cumisokat szoktam menteni,csak az ellésről nincs fogalmam se :-)
Ő van egyedül benn,a fiúk kintiek,mert 60kg körüliek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!