Miért mondja egy állatorvos, hogy a szuka kutyáknak legalább egyszer szülni kell?
Valszeg nem egy 25 éves állatorvosról van szó.
Az én szomszédom, aki bár nem állatorvos, de nagyon mezőgazdasági meg állattenyésztési vonalon van otthon, közel 60 éves.
Én egy menhelyről hoztam egy szuka kutyát, aki már szült, bár nem tudom, hogy hányszor, de ivartalanítva adták át nekem persze az ivartalanítási, meg még millió költséget felszámolva.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy félelmetesen szép és okos kutya, de így sajnos esély sincs hogy ezt még tovább örökölje bármilyen kiskutya.
És a szomszéd szokott azzal jönni, hogy milyen szemétség, hogy elvették tőle azt hogy anya legyen.
Az már mellékes, hogy volt anyuka, de ezt nem tudom vele megértetni.
De ha abból indulunk ki, hogy ő azt hiszi, hogy még sosem voltak kiskutyái, akkor talán ez valami régimódi szokás, hogy egy szuka kutyának szülnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!