Békés megyében kis nővéső kis kutyát lakásba (? )
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis kutyát lakásba, lehetőleg menhelyről de ha jól láttam avagy nem látam nem tűntetik fel mekkorára fog nőni a kiskutya. Lehet akár fajtiszta is de csak 10 000ft-ig.
Kis gyerekek mellé.
2016. szept. 17. 15:35
11/13 anonim válasza:
Ha megkérdezed a menhelyen - akár e-mailben is!!! - biztos tudnak és szívesen válaszolnak nagy/közepes illetve kistestű lesz-e a kutya felnőttként.
Én is gratulálok a jófogásos kutyádhoz amúgy, az tuti, többet látod majd az állatorvost, mint a gyerekeid tanárait egy ilyen kutyusnál. A vizit persze nincs ingyen :))
12/13 A kérdező kommentje:
A néhány rossz indulatú komment ellenére.. a kutyus gyönyörű lassan 4 hónapos életvidám, nagyon-nagyon játékos, szeret sétáni és nem mellesleg mak egészséges is:))
2016. nov. 12. 21:13
13/13 anonim válasza:
Hogyan lett a 8 hónaposból mostanra 4 hónapos?
Akármennyi idős is, azért ne kiabáld el, ismerősnek 1 évesen halt meg a "jófogásos" kutyája, egyik pillanatról a másikra. Veleszületett betegsége volt, menthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!