Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem eszik a kutyám, mit...

Nem eszik a kutyám, mit tegyek/miért?

Figyelt kérdés
Eddig kutya konzervet kapott, és mindig megette. De két hete nem eszi meg. Adtunk akkor helyette rendes kaját (krumplipürét-hússal) de csak csipegetett belöle, inkább a húst..Másnap felvágottat adtunk kenyérrel és abból is csipegetett...Mi lehet a baj? Mitől jöhetne meg az étvágya???:(( mert kezdem félteni, de mindenképp elvisszük állatorvoshoz.
2010. ápr. 22. 20:00
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
De a virslit megette az egészet amit adtunk neki!
2010. ápr. 22. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
adtok neki minden lósz*rt az a baja.... el van kényeztetve
2010. ápr. 22. 20:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán kutyamenü a burgonyapüré, kenyér... Arról hallottál-e, hogy a kutya nagy százalékban húsevő?

Mennyi idős? Hányszor eszik?

2010. ápr. 22. 20:09
 4/19 A kérdező kommentje:
Te hallod nem olvastad el rendesen, több éve kutya konzervet kapott(néha kapott egyéb húst) és két hete nem eszi meg? Szerinted halljon éhen?? Még jó hogy adunk neki mást... istenem:S
2010. ápr. 22. 20:10
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem kézből etetitek? Mert ha eddig kézből is etettétek, akkor ezentúl is csak kézből fogadja el a kaját. Ha elé rakod a tálba, nem fogja megenni. Valószínűleg dominancia probléma áll fenn, ha az van, amire én gondolok.(szólj, ha rosszul gondolom)
2010. ápr. 22. 20:11
 6/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hús, de húst-hússal nem akartam adni, ezért gondoltam a pürét és kenyeret hozzá...:) Nem kézből eszik:) dominancia-t nem ismerem sajnos...De elvisszük állatorvoshoz mindenképp, csak valami étel ami meghozná az étvágyát?:S
2010. ápr. 22. 20:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell tuskón válaszolni? Normálisan leírta a véleményét, te meg leoltod. vidd dokihoz, az majd megmondja. Mit érdekel itt, hogy mi baja, ha úgyis dokihoz viszed. Ráadásul 2 hete nem eszik... Esetleg nem kellett volna már rég orvoshoz vinni okoska???
2010. ápr. 22. 20:13
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kissé türelmetlen vagy... Honnan kellene tudni, hogy már évek óta eszik, amit eszik?

Ha étvágytalan, valami betegség lappang enne valószínűleg.

2010. ápr. 22. 20:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Éhen nem hal azért ... Felnőtt kutya érvágyának változása mögött általában betegség van. Ha viszed orvoshoz, tisztelj meg bennünket, hogy megírod, találtak-e okot ?
2010. ápr. 22. 20:17
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam oltogatni, ez sem az volt. De akkor ő miért használ trágár szavakat? Amúgy meg úgy tudom, bármilyen kérdést feltehetek, mégha orvoshoz is viszem.
2010. ápr. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!