Kis fehér kukacok a kutyakajában?
Figyelt kérdés
Tegnap adtam enni a kutyusomnak azonban nem ette meg egyből és mára kikeltek ilyen kis pici fehér kukacok(eléggé sok).
Nem tudom hogy evett-e belőle de szerintetek elvigyem állatorvoshoz vagy nem lesz baja?
2016. szept. 13. 17:31
1/6 anonim válasza:
Beköpte a légy. Doki a biztos.
2/6 anonim válasza:
A legyek egy nap alatt nem kelnek ki. Gondolj utána, hogy miféle kutyakaja volt az? Miota lehetett olyan helyen ahol beköphette a légy? Légylárva miatt nem kell dokihoz vinni.
3/6 A kérdező kommentje:
Felhívtam az állatorvost és azt mondta, hogy a gyomorsav elintézi
2016. szept. 13. 17:55
4/6 anonim válasza:
Nem lesz tőle baja, de ne hagyd előtte az eledelt.
5/6 anonim válasza:
Ne szabad elől hagyni az ételt.
Ha nem eszi meg majd másnap megkapja.
6/6 anonim válasza:
Lehet az egesz zacsko rossz. Nekink anno pont egy ilyen hiper premium csak hus zoldseg gyogynoveny tappal volt. Pedig panelban volt a tap elzarva meg minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!