Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Brit Care, Belcando, Trovet,...

Brit Care, Belcando, Trovet, Hill's vagy Pro Plan? Melyik fajta tápot ajánljátok egy 2 hónapos hófehér törpe uszkárnak?

Figyelt kérdés
Csak és kizárólag száraz tápot fogok adni neki.

2016. szept. 11. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

én mindenképpen gabonamentes, vagy kevés gabonatartalmú tápot keresnék. a brit care nagyon jó ár-érték arányú és van már gabonamentes verziója is, én elsősorban ezt ajánlanám.

a belcandonak is van gabonamentese, én az összetevőitől nem vagyok elájulva viszont jókat hallottam róla másoktól.

a trovet orvosi tápokat forgalmaz, az összetevőit alig lehet megtalálni (a zacskón kívül), amit én láttam, az az árához képest borzalmasan silány dolgokkal volt tele (gabona, állati melléktermékek). beteg kutyánál megértem, hogy mást nem lehet, de egészségesnek én felesleges pénzkidobásnak érezném.

a hill's tele van kukoricával, szerintem az az egyik legrosszabb dolog amit bele tudnak pakolni, abszolút semmit nem tud vele kezdeni a kutya emésztőrendszere, csak töltelék...

a pro plan se egy csúcskategóriás termék, van akinek beválik de ez is tele van gabonával és társaival.

2016. szept. 11. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor Brit Care
2016. szept. 11. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam a Pro Plan és a Brit Premium vált be. :) A Brit Caret nem ismerem, de elvileg jobb, mint a Premium, szóval rossz nem lehet. A Hill's összetételéhez képest nagyon drága. A másik kettőt személyesen nem ismerem.
2016. szept. 11. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, én ezekből a britet választanám. a személyes tapasztalatom is jó vele, annyi, hoyg hosszútávra az én kutyámnak kevés.
2016. szept. 12. 00:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted h kevés?
2016. szept. 12. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
aktív sportoló kutyám van, baromi sokat kellett neki adnom belőle, hogy ne fogyjon. amelyikkel én etettem, nem volt elég magas a fehérje- és a zsírtartalma, amelyiknek magasabb volt, azt meg allergia (csirke) miatt nem eheti. ha sportolsz, dolgozol vele ez lehet talán egy problémaforrás, ha házikedvenc akkor ezen nem aggódnék :)
2016. szept. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!