A utcabol valaki rendszeresen a hazam ele hordja " szaratni" a kutyajat, ami a hofeher kavicson eleg undoritoan nez ki, nem beszelve a szagrol. Mit szorjak ki a haz ele, hogy a kutyanak elmenjen a kedve az itt torteno uritestol?
Rakj ki egy táblát, amire legyen ráírva, hogy a kutyapiszok lerakása pénzbírsággal büntetendő, és kamera van.
Egy kis anyagi befektetés, de vegyél kamerát, rakd fel. A kamera rögzíti majd, hogy ki volt. Később ki lehet deríteni, és az önkormányzatnál lehet panaszt tenni. Az önkormányzatnál mostanában szeretnek pénzbírságot adni a kutyás gazdiknak. A kamera felvételét meg elfogadják bizonyítéknak.
#2 jól írta.
Kamu-kamerát már pár ezer forintért lehet venni. Azt "beszereled" és kiraksz egy kis táblát, hogy kamerával megfigyelt terület, meg hogy a kutyapiszok lerakása pénzbírsággal büntetendő.
Holgyem/uram,
ismetelten a hazam elott felejtette az ebedjet.
Tábla :
Holnap én viszem a kutyá(ka)t a maga házához szartni 1német dog 2 bernáthegyi .
Szeretne viziló méretű szart szedni ??
én is a táblát javaslom. a kamu kamera meg tényleg olcsó dolog. de nem is muszáj kirakni. a tábla legyen kint.
ha mégis odaszaratja akkor én akár egésznap kint ülnék és lesném mikor jön. akkor megkapná a magáét, az biztos..megkeresném hogy hol lakik és az összes eddigi kutyaszart bedobnám a háza elé. vagy feladnám neki postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!