Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » MIért néz rám kutyám ha...

MIért néz rám kutyám ha odaadtam neki az ennivalóját? (többi lent)

Figyelt kérdés
A kutyánk mindig mororg ha el akarjuk venni a kaját!Ez oké de ha például odaadom a kaját elmegyek messze és ahogy visszanézek megszagolja majd folyamatosan néz majd pedig elkezd enni.Mitől lehet?

2016. szept. 9. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"Ez komoly? Ez a kaja?!"
2016. szept. 9. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
hát mert kér még
2016. szept. 9. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszi el, hogy ezt kapta / várja, hogy hozzál neki valami normálisat. Ha látja, hogy ez nem történik meg, akkor kezd el enni.
 4/11 anonim ***** válasza:
varja az engedelyt hogy ehessen
 5/11 anonim válasza:
A mi kutyánk csak akkor hajlandó elvégezni a kis/nagy dolgát az udvarban,ha nem nézünk oda,olyan mintha zavarba jönne ha figyeljük.Szóval lehet ez is dolog lehet.
2016. szept. 9. 14:43
 6/11 Andizsuzsi ***** válasza:

"A kutyánk mindig mororg ha el akarjuk venni a kaját!Ez oké"

Nem, nem oké. Addig figyeli, hogy biztonságos távolságban vagy-e.

Az én kutyám is "bámul", ha leteszem a kaját, amíg azt nem mondom, hogy egyél. De ennek más oka van, mint a tiednek.

2016. szept. 9. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Menhelyi kutyus volt? Ha igen, elképzelhető, hogy az első gazdája "rontotta el", rossz tapasztalatai vannak az emberekkel, ezért vannak fura szokásai.

De az is elképzelhető, hogy csak túl sokat adsz neki - normálisan táplált kutya farokcsóválva várja a gazdit, mikor hozza a kaját és örömében majd kiborítja a kezedből, aztán kb. 5 perc alatt elpusztítja az egészet.

2016. szept. 9. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Az nagyon nem oké, hogy megmorog ha el akarod venni a kaját.

Mikor figyel téged, akkor meg azt nézi, hogy biztonságban van-e, vagy továbbra is morognia, védenie kell e a kaját.

2016. szept. 9. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs rendben hogy megmorog. Én ugyanazt csinálom az én két kutyámmal, amit a te kutyád veled. Kiteszem a kaját, a tál szélére egy kekszet, nem szólok semmit. Ők nem mehetnek oda. Ha mégis, én is elkezdek morogni, aztán addig nézem őket, ameddig elég távol nem mennek. Ha úgy érzem hogy már jó, szépen elmajszolom a kekszet, ők meg végignézik. Aztán elmegyek a dolgomra, ők meg ehetnek. Ezt neked nem ajánlom, mert akár meg is haraphat. Nem tudom hány éves vagy, hol laksz, vagy mik a lehetőségeid, de az országban nagyon sok "tükör módszer"es kutyaiskola létezik, ha még nem is szeretnél járni, ha elmész és megnézed az nem árthat, én is jártam budapesten mindkét kutyámmal, csak ajánlani tudom. Ha valamiért nem tudsz, vagy akarsz, van egy könyv, Korom Gábort-Neked ugatok c. könyve, ezt tényleg érdemes lenne elolvasnod. Remélem segítettem!
2016. szept. 9. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert bizalmatlan, félti/óvja a kajáját. Egyébként, nyolcas már megírta a tutit.
2016. szept. 9. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!