A tengerimalac ehet hagymát? Es nem lesz baja a vizes salatatol, ha vizeden adom ods neki? (mar odaadtam, es a salata a kertunkbol van, vegyszerek nelkul)
Szia!
Hagymát nem ehet. Ne adj neki! Semmilyen fűszeres vagy erős ételt nem ehet.
Ami a salátát illeti: Nem azzal van a baj, hogy vizes, hanem hogy azt sem ehet. Attól, hogy évente két-háromszor kap (szigorúan kertben termett, vegyszerek nélküli) salátát, nem lesz baja, de ne csinálj belőle rendszert.
A salátát nem azért nem eheti, mert puffad, hanem mert a piaci saláták leveleit agyonvegyszerezik, és azt az ő szervezete jobban megszenvedi, mint a mienk.
Kérdező, ha saját kerti salátából adtál, amit nem vegyszereztetek, akkor nem lesz baja. Ha piaciból, akkor figyelj oda, mutat-e valami tünetet, pl. hasmenés, egy helyben gubbasztás (=puffadás) vagy épp székrekedés. Bár nem hinném hogy 1 kicsi levéltől baja lesz. Ha meg tegnap este óta nem volt semmi, akkor is nyugodt lehetsz :)
:)
Nem volt semmi baj.Szerencsére.
Előző vagyok.
Egyrészt örülök, másrészt nem olvastam végig a kérdést (-.-) Látom, a kertetekből van, onnan bármikor adhatsz neki nyugodtan :)
:)
a ti malacotoknak mi a kedvenc kajája?
Nálunk a sárgarépa megy nagyon. Meg a "zöldek" is: petrezselyem levelére, sóskára úgy vetik rá magukat, mint az őrültek :D Persze ebből ritkán kapnak, mert veseköveket okozhat.
A nagyobbik malacom amúgy mindent megeszik, a kicsi válogatósabb, neki a paradicsom, eper egyáltalán nem jön be, a narancsot, mandarint is sokszor otthagyja.
(előző voltam megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!