Mit lehet tenni ebben a lehetetlen helyzetben? (kutyaprobléma)
én is így láttam, de neki belefájdult a szíve a posztokat látva, szóval nem akartam erőltetni.
kedves "szomorú hogy engem választ a kutya helyett" válaszo: meglehetősen primitív a hozzáállásod, nem mindenki az állatszeretetet tartja a legfőbb emberi erénynek és nem kell elítélni senkit se azért, mert nem kutyarajongó, képzeld, barátom sem az, soha nem akart kutyát. miért is rendelje alá az életét az exe által kikövetelt majd elhagyott kutyának, amikor ő SOHA nem akarta? így is sokat áldozott fel érte, és képzeld, nem az alapján választott párt, hogy ki olyna kutyamániás még, mint az exnője. mert ő mindnenél jobban az volt, és mint olvashattad, a kapcsolat szar volt, és végül a kutyáját is elhagyta. érdekes módon én és a barátom gondoskodunk azóta is a kutyáról, nem pedig a nagy állatszerető exbarátnő, pedig egyikőnk se állatrajongó. (és ez NEM azt jelenti, hogy nem kedveljük őket vagy valaha is ártanánk egynek is, egyszerűen sose akartunk állatot tartani).
Kedves kérdező,
én úgy látom, hogy körbejártad a lehetséges megoldásokat, itt is születtek normális válaszok arra vonatkozóan, hogy mit lehet tenni a "lehetetlen" helyzetben. De közben neked és a barátodnak semmi se jó: mivel ismerősnek nem kell, a fajtamentés lenne az egyetlen út, de az nektek nem jó, mert akkor a barátod nem tudná, mi lett a kutyával.
Szóval le is akartok mondani róla, meg nem is. Ez a fajta döntésképtelenség a ti (vagy a barátod) problémája, semmi más. Első körben ha nem akar kutyát, azt nagyon keményen le kellett volna kommunikálnia az exével. Ha meg akar, akkor az meg veled kéne tudnia megbeszélni...
Vagy-vagy. Köztes megoldás nincs.
Mondd meg a barátodnak, hogy legyen végre férfi, és hozzon egy DÖNTÉST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!