Kell, hogy rosszul érezzem miatta?
Figyelt kérdés
Már 3 éve, hogy a Bernáthegyim, Bumbika eltávozott. 9 évesen megmérgezte egy ember, mert a fia félt tőle. Kb egész nap vele voltam, de ezt nem láttam, mert nem voltam otthon. Elvittem állatorvoshoz, de nem tudott már mit tenni. Sok mindenre megtanítottam, egyszer még az életem is megmentette. Amikor meghalt az ölembe hajtotta a fejét és csak nézett olyan volt mintha sírt volna. Sose harapott meg még csak oda se kapott kicsinek sem. Próbáltam a kedvencével etetni, de nem fogadta el már amikor haldoklott. A kertben van eltemetve és ez van odaírva: Köszönöm a 9 évet, hű barátom. Mégis úgy érzem azzal, hogy nem voltam otthon akkor cserbenhagytam őt. :(#Bumbika
2016. szept. 6. 22:02
11/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem házban, nem házba.
2016. szept. 7. 09:57
12/12 anonim válasza:
Megrikattal es tudom mit erzel. nekem a kutyam megijedt a vihartol attorte a keritest es lerohant az 500 meterre levo foutra ahol sose jart es elutotte ot egy auto. 11 honapos kuvasz volt, a mai napig ( 3 eve ugyanazt erzem amit te), de tenyleg nem mi tehetunk rola. ha ez a szemet megtalalta az alkalmat hogy megmergezze akkor megtalalta volna akkor is ha otthon vagy, sajnos a kutyusod ugy latszik elfogadott valamit (bar lehet hogy csak megtalalta az udvaron) es megette . kivanom az elkovetonek hogy valaki a o fiat mergezze meg igy. gyulolom az ilyet es nem bocsajtom meg . szamomra a kutya pontosan ugyanolyan erteku mint egy gyerek vagy egy ember. sokszor kulonbek naluk. oszinten sajnallak, gondolj az egyutt toltott szep idokre. NEM TE VAGY A FELELOS Bumbika halalaert hanem az elkoveto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!