Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A mudit tényleg "nem lehet...

A mudit tényleg "nem lehet elhagyni"? Ennyire ragaszkodó?

Figyelt kérdés
Sok helyen írták róla ezt, érdekelne mennyire igaz. :)

2016. szept. 5. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
8 eves mar oreg nm sokaig idegesitt engem:D
2016. szept. 18. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem ritka a 15-16 éves mudi sem, persze honnan is tudhatnád, hiszen sz.rtál utánaolvasni a fajtának, mielőtt megvettem.
2016. szept. 18. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
*megvetted
2016. szept. 18. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Apam vette:D
2016. szept. 18. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalataim szerint a mudi nagyon ragaszkodó, de az már nem normális, ha nem megy ki mellőled (lévén hogy terelőkutyáról beszélünk, vagy mifene). Ha mezőn sétálunk akkor ritka ha 5 méteren belül vannak. Figyelik hogy hol vagyok, de ha nagyon belemélyednek valamibe akkor simán eltűnhetnék. A kutyák persze egyedenként eltérhetnek. Ami viszont tény, hogy egyáltalán nem első kutyának való fajta a mudi, legyen akármilyen ragaszkodó.
2016. szept. 18. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy szoktuk futtatni, hogy a férjem elmegy kb 100 méterre a mezőn, és oda-visszafut kettőnk között. Ő nagyon ragaszkodó. Egyik éjjel szétfagyott régebben télen a kapu, reggel ott volt az udvaron. nem szökött el, erre azóta is nagyon büszke vagyok :))
2016. szept. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!