Kutya tenyésztés hogy is van?
Ha 2 törzskönyvezett kutyát szaporítok ami nem egy fajta
P.l. : Bullterier és Komondor (most csak mondtam 2 )
Akkor az mért lenne korcs mert a sok gyönyörű fajta kutya a más más kutyák keveréséből lett mint P.l: a legfrissebb amit ismerek Moszkvai őrkutya
De ha én mint köz ember csinálnék 2 törzskönyvezett kutya szaporítását az korcs lenne pedig ugyan úgy meg vannak a papírok .
{ A kérdésem aból a felháborodásom bol ered hogy mindenki nekem áll vergődni mikor azt mondom h. 2 különböző de sok mindenben megegyező fajta kutyát szeretnék szaporítani.}
Ha munka teljesítményben szeretnék megfelelőt akkor rövid orrú nagy vaskos masszív kutya mely ha kell egy marhát lefektet egy maga ugyan akkor az embert védi de viszont elég öntörvényű ahhoz hogy ne essen baja bármilyen idegen miatt .
De ilyen a mesében sincs :) vagy csak én nem tudok róla .
A helyedben ..keresnék egy orvost ... aki segit kikezelni az idiota képzelgéseidet ... ez nem normális dolog .. az olyan szaporítók mint amilyen te is akarsz lenni olyan gondokat okoznak állatnak és embernek egyaránt ,hogy az valami hihetetlen ..ö mondván uj fajtát kreál.. rájön ,hogy huuu waazee ebböl nem lesz semmi akár vemhesen is kivágja a kutyát az utcára .. szeretnéd tudni a következményét ???
Jönnek a menhelyesek .. etetnek,itatnak, gyogyszereznek ,fialtatnak, helyet adnak és probálják normális helyre adni öket .. Na már most az a vicces ,hogy egy ilyen fajta nyomorulttol koborolt az utcán egy vemhes kutya akinek 9! kölyke lett .. itt beszélünk egy bolognese fajtáju kutyárol !! Az egyiket én fogadtam örökbe .. tudod mivel jár az nekem ,hogy a szaporito tudatlan volt ?? A kutyám havi szinten fülgyulladást kap ami + költségekkel jár a vizsgálatokért mert nem tudják kideriteni a kiválto okot .. ja meg a kajája .. arrol ne is beszéljünk ,hogy még egy némelyik hiper super prémium táptol is baja van .. tanulj inkább .. és ne ilyennel foglalkozz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!