Miért nem megy vissza a kuksija?
Hosszú útról értünk haza, ivaros idős kutyámmal. Van egy.. "barátnője, a labda", amit rendszeresen meghág, nem dominancia mert az más, hanem szimplán ráizgul..mi fent vagyunk a szobába, akkor is rájön ez a kényszer. Na ma is megjátszott a labdával, és már 1 órája bent van, de kint van a kuksija, illetve nem az egész, hanem az az eleje, ami arra szolgál, hogy összeragadjon a szukával. De közben már 50perce mélyen alszik a kutya, tehát nincs izgalmi állalotban.
Tippek? Reggelig nyilván várok.. de lehet én vagyok hülye, inkább aggódjak, mint ne.. nem volt még ilyen.
A kutya "kuksijának" nem az eleje szolgál az összeragadásra, hanem a végén a két méretes dudor, ami párzáskor jön elő.
Ha nem fogja holnapra sem teljesen behúzni a nemi szervét,akkor doki.
Ha nem javul holnap reggelre azonnal doki!
Berohadhat, elfertőződhet. Ha Hágja a labdát/bármit tiltsátok neki...
Tudom, hogy ivartalanitani kellett volna, de fiatal korában felelőtlen voltam és buta, most meg pár éve, mikor 8éves volt, kiderült, hogy altatni sem biztonságos,mert a szívével van valami, pontosan nem emlékszek mit mondott..fogkő-leszedetés lett volna, csak előtte elkezdett szarul lenni, és úgy derült ki..
Nem hagyott nyugodni éjszaka a dolog, most megnéztem, és szerencsére már minden oké. Mindenesetre inkább megoldom, hogy ne tudjon semmin játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!