Hogyan tudom leszoktatni a kutyámat arról, hogy emberi ürüléket egyen?
Nem akartál butaságot mondani, mégis sikerült.
A szarban nincs más, csak szar, ez van.
Baromi rossz szokás, olyan kutyám már volt, aki a másik kutyáét ette. Fél évig hisztiztem, szájkosárban mehetett a kertbe és hozzávágtam a pillepalackot, ha ilyenre készült, de leszokott.
De hogy emberit, olyat még nem hallottam. Egyáltalán: ki szarik az utcán??
Nincs más hátra: lapáttal a kezedben menj a futtatóba.
És ha meglátod valamelyik elkövetőt, a jobb kezeddel fogd a lapátot, ballal célozz és lódítsd a nyakába.
öjjj. ne szarj az udvarba és akkor nem tudja megenni. ha meg odaszarsz takarítsd fel.
Ernő
Hát igen, ez minimum kellemetlen, mert utána megy Hozzád pajtáskodni, ezzel a fura lehelettel...
Sajnos a kutya számára a sz@r is zsákmány, nem válogat.
Egyetlen módszer van ami egyébként szocializált kutyánál kötelező, a talált, és dobott élelem megtagadása.
Korábban írtam a tanításáról, de ha kéred, nagyjából leírom újra. a tettenéréskori megszidás csak tüneti kezelés, mert kikerülve a "hatótávolságodból" összeszed mindent.
Érdekesség: az én rotim tudja ezt, így a talált dögből például soha nem falatozik. Mindössze jól meghempereg benne Nem kispálya az sem.
Na igen, a hempergés sem jobb.
Az enyémet egyszer a tóparton találkoztak egy hasmenéses horgász melléktermékével.
Megfürdettem őket a tóban (a lábam lefagyott, mire végeztem), aztán mentem a wcre hányni.
23.08. Ernő, szerintem te hülye vagy, ne ide írkáld a marhaságaidat, hanem minimum kezeltesd az agyadat.
Udvarunk sincs és nálunk nem szokás szanaszét wc-zni. Nálad lehet hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!