Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom leszoktatni a...

Hogyan tudom leszoktatni a kutyámat arról, hogy emberi ürüléket egyen?

Figyelt kérdés
Tiszta gáz, de itt több kutyás is mondta már, hogy az övéké is. Nem tudom róla leszoktatni. Nálatok is van ilyen?
2010. ápr. 21. 21:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem akarok butaságot mondani, de én azt hallottam, hogy ezt azért csinálják, mert abban van valami, amire nekik szükségük van, ergo a táp amit kap vagy nem jó, vagy ki kéne egészítsd valami vitamindússal, vagy szimplán vitaminnal.
2010. ápr. 21. 21:16
 2/24 Akiteki ***** válasza:
11%

Nem akartál butaságot mondani, mégis sikerült.

A szarban nincs más, csak szar, ez van.

Baromi rossz szokás, olyan kutyám már volt, aki a másik kutyáét ette. Fél évig hisztiztem, szájkosárban mehetett a kertbe és hozzávágtam a pillepalackot, ha ilyenre készült, de leszokott.

De hogy emberit, olyat még nem hallottam. Egyáltalán: ki szarik az utcán??

2010. ápr. 21. 21:22
 3/24 anonim ***** válasza:
4%
igen, én is ezt szeretném kérdezni. Kedves kérdő, hogy jut a kutya emberi ürülékhez? talán ha nem teszed elé, nem eszi meg. Vagy a wc-ból viszi ki? Egyszerűen nem értem hogy eheti meg, hogy juthat hozzá.
2010. ápr. 21. 21:24
 4/24 A kérdező kommentje:
Hajléktalanok pl. De sokszor diszkóból eső-kelő ifjak termékei sajnos. Duna parton, illetve van nálunk egy nagy völgy, ami kutyafuttató, és ott hajléktalanok is szoktak tanyázni. Sok kutyafuttató nincs nálunk, ezért idekényszerülünk.
2010. ápr. 21. 21:27
 5/24 Akiteki ***** válasza:
12%

Nincs más hátra: lapáttal a kezedben menj a futtatóba.

És ha meglátod valamelyik elkövetőt, a jobb kezeddel fogd a lapátot, ballal célozz és lódítsd a nyakába.

2010. ápr. 21. 21:41
 6/24 anonim válasza:
14%

öjjj. ne szarj az udvarba és akkor nem tudja megenni. ha meg odaszarsz takarítsd fel.

Ernő

2010. ápr. 21. 23:08
 7/24 doboszoli ***** válasza:

Hát igen, ez minimum kellemetlen, mert utána megy Hozzád pajtáskodni, ezzel a fura lehelettel...

Sajnos a kutya számára a sz@r is zsákmány, nem válogat.

Egyetlen módszer van ami egyébként szocializált kutyánál kötelező, a talált, és dobott élelem megtagadása.

Korábban írtam a tanításáról, de ha kéred, nagyjából leírom újra. a tettenéréskori megszidás csak tüneti kezelés, mert kikerülve a "hatótávolságodból" összeszed mindent.

Érdekesség: az én rotim tudja ezt, így a talált dögből például soha nem falatozik. Mindössze jól meghempereg benne Nem kispálya az sem.

2010. ápr. 22. 06:45
 8/24 Akiteki ***** válasza:

Na igen, a hempergés sem jobb.

Az enyémet egyszer a tóparton találkoztak egy hasmenéses horgász melléktermékével.

Megfürdettem őket a tóban (a lábam lefagyott, mire végeztem), aztán mentem a wcre hányni.

2010. ápr. 22. 10:05
 9/24 anonim válasza:
És mégis hol eszik szegény dög emberi ürüléket..?
2010. ápr. 22. 12:14
 10/24 A kérdező kommentje:

23.08. Ernő, szerintem te hülye vagy, ne ide írkáld a marhaságaidat, hanem minimum kezeltesd az agyadat.

Udvarunk sincs és nálunk nem szokás szanaszét wc-zni. Nálad lehet hogy igen.

2010. ápr. 22. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!