Babnak hívják a kutyámat, mindenki csodálkozik rajta. szerintetek milyen név?
Figyelt kérdés
Beagle kutyusrol van szó2016. aug. 31. 20:46
1/14 anonim válasza:
Nekem nem jutna eszembe Babnak hívni a kutyusomat, de ha neked tetszik, akkor az a lényeg. :)
2/14 anonim válasza:
Ha hallgat rá a kutya, akkor oké. Nekem az egyik achátcsigám nevén mosolyogtak már páran.
3/14 Eszter76 válasza:
Van egy külföldi ismerősöm, akinek két macskája volt. Az egyiknek Böhnli (Babocska), a másiknak Wurzel (Petrezselyemgyökér) volt a neve. Az én kutyám Eperke (az előző pedig Szamóca volt) és Ribizli nevű macskával is találkoztam. Egyszóval semmi baj nincs a Babbal szerintem. :-)
4/14 anonim válasza:
az enyémet Kutyának hívják.oszt akkó' mi van?
jobb,mint az elcsépelt Morzsi és Rex,Lassie stb..
5/14 anonim válasza:
mikor még kicsi voltam én a macskánkat csapágynak akartam elnevezni de a szüleim és a nővérem leszavazták a nevet:(
6/14 anonim válasza:
Én ismertem olyat, akinek Gyurcsány volt a kutyája, szóval a babbal sincs gond sztem :D
8/14 anonim válasza:
Nekem Golyónak hívják a keverékemet :)
9/14 anonim válasza:
Mostanság sokszor a (tini) barátnők, párok is "bab"-nak becézik egymást, szóval szerintem kicsit sem fura, hogy a kutyust így hívják (amúgy sem lenne az), inkább kedves név, praktikus is, mert rövid. :)
10/14 anonim válasza:
Volt régen egy németjuhász keverékem és Pocoknak neveztem el. Esküszöm ő valasztotta. Először csibész volt aztán nem hallgatott rá sose úgyhogy Pocoknak neveztem ès erre fülelt. Rajtad múlik hogy hivjak a kutyádat. A mostani kutyám Domi és nem a Dominikból jött a név hanem a Domestosból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!