Nektek mi a kedvenc kutyafajtátok? Szerintetek melyik kutya legaranyosabb kolyoknek?
Figyelt kérdés
Ezek kozul a fajtak kozul melyik számotokra a legszimpatikusabb?
Boxer
Dobermann
Argentin dog
Mopsz
Torpe spitz
Puszta kivancsisag:))
2016. aug. 28. 10:20
11/20 anonim válasza:
Mert beteges, túltenyésztett, nehezen kap levegőt, ez egyáltalán nem jó a kutyának, szinte állatkínzás, csak mert "jajj, de cuki"... Röviden-tömören ezért.
12/20 anonim válasza:
"Puszta kíváncsiság" még mindig nem tudsz dönteni?!
Nem cukiság alapján választunk kutyát!!! Amelyik passzol hozzánk! Értsd meg!
13/20 anonim válasza:
Ezek közül egyik se tetszik. Kedvenc fajtám a golden retriever, van is egy :)
Ami még tetszik a husky, meg a border collie.
14/20 anonim válasza:
Hát az én kedvencem pont a listán van: a boxer. Most is azom van. Külsőre és jellemre is tökéletes kutya. Kölyöknek pedig a legaranyosabb. Szomorú szemek, ráncos arc, tőlméretezet bőr. Valaki irta előttem, hogy nyálzik. Ebben nem igazán értek egyet a saját tapasztalataim szerint. Csak akkor nyálzik ha nagyon melege van. A második kedvenc a dobermann ő volt a második lehetőség. Harmadik pedig a rottweiler.
15/20 A kérdező kommentje:
Kedves 12. válaszoló. Nem értem a felháborodásodat. Miből gondolod ,hogy kutyat akarok venni? Ket 2 éves magyar vizsla gazdája vagyok,es ezt a fajtat sen a kinézete,hanem az egyénisége miatt választottam. Nyilván kulsore is tetszik,de en egy pont ilyen kutyat kerestem. Nem tudom mit lázadsz?! A tobbi válaszoló teljeseb normálisan elmondta a válaszát. En csak salyát velemenyekre voltam kivancsi.
2016. aug. 28. 14:30
17/20 anonim válasza:
A listáról: boxer.
Amúgy meg: cavalier king charles spániel.
19/20 anonim válasza:
A leírtak közül a boxer. Egyébként is a boxer :)
Ami tetszik még a Cavalier king charles spániel és a kuvasz.
20/20 anonim válasza:
Dobberman :))) van egy doberman kutyuskám, akit örökbe fogadtunk, úgy hívják Őt, hogy Ali. :3 <3 És van egy barátom, neki Mopsz kutyusa van, kis korában hozta haza, kis kókusznak becéztük, olyan cuki volt picinek, de Zseton a nevev. Mindkettő kutyus fiú! :3 A mopsz picibe elképesztően cukiiiii :33 I LOVE PUPPY <3 Kis müff müffök baba korukban. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!