A kutyák is idegesek hosszú utazás előtt?
Figyelt kérdés
Gondolom a kutyánk megérezte hogy idegeskedünk és ő is ideges. Kedvetlen és kisebb hasmenése van. Nem beteg mert most utazik harmadszor és az előző kettőnél is ezt csinálta. Az idegességtől van?2016. aug. 27. 09:36
1/10 anonim válasza:
Ő azt nem tudja hogy sokat fog utazni. Ha ideges csak miattatok az. De itt valami más baj van szerintem mint szimpla idegesség. Milyen kutyus?
2/10 A kérdező kommentje:
Kölyök. Miért?
2016. aug. 27. 09:46
3/10 anonim válasza:
A mi kutyánk a bőröndökből tudja, ha utazunk. Kicsit nyugtalan, izgága szokott lenni, de semmi különös. A kisebb hasmenés viszont nem jó, főleg ha a stressztől van. Kis vakarcs idegbeteg kutyáról van szó?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem... nagyon jó idegrendszerű fél éves nagytestű kutya... de azért köszi.
2016. aug. 27. 09:48
5/10 anonim válasza:
Ohh kölyök. Akkor itt a megoldás. Ez majd rendeződni fog. Csak kíváncsi vagyok hogy milyen fajta kutyáról van szó.
6/10 A kérdező kommentje:
De mit számít a fajtája?
2016. aug. 27. 09:58
7/10 anonim válasza:
Mert abból sok dolgot ki lehet következtetni. De ebből miért kell ekkora patáliát csapni mert nem vagy képes leírni a fajtat.
8/10 A kérdező kommentje:
Akita inu...valszeg' nem is ismered a fajtát de hajrá, biztosan tudsz valami okosat mondani.
2016. aug. 28. 16:15
9/10 anonim válasza:
Állatorvos vagyok. Szinte minden fajtát ismerek mivel ez kötelező szerintem és csak a nagyon ritkákról nem tudok. Az akita már nem annyira ritka mint régebben ,de azért még ma sem ilyen kutyák vannak minden háznál. Nekem tosa inu-m van. De örülök hogy elmondtad hogy milyen fajta. Mert ahogy már írtam , hogy a kutya úgy fog viselkedni amilyen mentális állapotban vagy te. Az ilyen ősi fajták mint pl.az akita leginkább érzékenyek a gazda mentális állapotára. Tehát emiatt is van és mert még kölyök.
10/10 A kérdező kommentje:
Út közben rendeződött a széklete, de enni nem akart csak falatozott néha, a tápot nem ette. Most hogy megérkeztünk kapott enni de csak keveset hogy ne terhelődjön a gyomra.
2016. aug. 28. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!