Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az állatorvos kérésre kiüti a...

Az állatorvos kérésre kiüti a kutyát?

Figyelt kérdés

Sajnos dokihoz kell mennünk. És ez az egész családnak nagy stressz,nem csak a kutyának,mert elrontottuk a kutya nevelését,és kegyetlenül viselkedik.

Veszek a kutyának textil szájkosarat,hogy amíg bemegyünk a rendelőbe ne legyen probléma.Viszont szeretném kérni,hogy altassa el,mert kezelhetetlen. Az sem számít neki,ha én vagyok,doki láttán simán szétszabja az én kezemet is. Nyugtató nem működik,egyszer lenyugtatták,ami annyiból állt,hogy kutya ugyanúgy megtépett mindent,ami a közelébe ment,csak az izmai bénultak le,illetve talán kicsit lassabban tudta mozgatni a fejét.

Tudom,hogy nagyon ciki így orvoshoz menni,de sajnos ez van,ettől függetlenül imádom a kutyusom,és soha eszembe sem jutott megszabadulni csak azért,mert extrán nehéz eset.

(Szépen megkérek mindenkit,hogy a megjegyzéseit tegye félre,mint írtam,éppen elég stresszben vagyok!)

2016. aug. 26. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szegény, nagyon rossz lehet nektek. :(

Az a baj az altatással, hogy borzasztó rossz az ébredés. Sokkal nagyobb a stressz, mint maga a vizsgálat ébren. Ezerszer is meggondolnám. Inkább két markos legény. :)

Nem tudom, téged altattak-e, tudod-e milyen abból ébredni. Felnőttként nem írom le, hisz mi ésszel felfogjuk. De egy kisgyerek nem. Az én jólnevelt, csendes lányom 4 évesen olyan balhét levágott ébredezés alatt, hogy csak néztem. És nem hisztis volt, hanem zavart, még én sem tudtam megnyugtatni, pedig ő ugye érti a szavakat.

Na, most ez hatványozottan jelentkezik egy állatnál.

Ha már muszáj az altatás, akkor ébredezéskor ne zavarjátok, ne tutujgassátok, ne zajongjatok. Így egy kicsit könnyebb lesz.

Ja! Akármilyen nehéz is, vegyél erőt magadon és ne stresszelj, mert a kutya megérzi, szegénynek annál szarabb lesz!

Írd meg, légyszi, hogy mi lett végül is!

2016. aug. 26. 14:06
 12/15 A kérdező kommentje:

véletlenül elküldtem...senkire nem támadna rá,meg amúgy 3 perc alatt össze lehet vele haverkodni-és 1 órát ellabdázik bárkivel,csak hozzá ne nyúljon senki!A labdát akár a szájából is kiszedheti bárki,még kisgyerek is! Erre évek óta keresem a magyarázatot...

Kutyasuli nincsen a környéken(vagyis egy van,de az közeli ismerősöknek nagy csalódás volt),és igazából már nagyon sokat alakult,amióta kézbe vettem az irányítást,egyedül az idegenekkel nem tudunk semmiféle normális viszonyt összehozni.

2016. aug. 26. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor marad a szájkosár. Viszont inkább textil legyen, ha rendesen felrakod, tartani fog. A fémmel az a baj, hogy ahogy rángatja a fejét, nektek fog sérülést okozni. Nem véletlenül van a rendőr kutyákon is fém szájkosár. Irtó nagyot üt vele a kutya.
2016. aug. 26. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a kettő közötti átmentet ajánlom: A bőr szájkosárból egy fokkal nehezebben harap ki és nem üt olyat, mint a fém.

Emellett, ha tudod kezelni, akkor szöges nyakörv is mehet rá, de csak akkor, hogy ha nem először láttál már ilyen nyakörvet!

2016. aug. 27. 18:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Kedves 10-es,te igazán sokat tudsz rólam a kutyámról. Örülök,hogy sikerült így leszűrnöd,hogy milyen buta vagyok,és lusta! Amíg nem tudod,hogy mennyit dolgoztam a kutyámmal,addig ne ítélj! Köszi!

Fojtót nem rakok rá,szöges nyakörvhöz meg abszolút semmit nem értek,de amúgy sem használnám! Szerintem a bőr szájkosár lesz a nyerő,tényleg nem akarom,hogy a fémmel szétüsse bárki kezét.

2016. aug. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!