Az állatorvos kérésre kiüti a kutyát?
Sajnos dokihoz kell mennünk. És ez az egész családnak nagy stressz,nem csak a kutyának,mert elrontottuk a kutya nevelését,és kegyetlenül viselkedik.
Veszek a kutyának textil szájkosarat,hogy amíg bemegyünk a rendelőbe ne legyen probléma.Viszont szeretném kérni,hogy altassa el,mert kezelhetetlen. Az sem számít neki,ha én vagyok,doki láttán simán szétszabja az én kezemet is. Nyugtató nem működik,egyszer lenyugtatták,ami annyiból állt,hogy kutya ugyanúgy megtépett mindent,ami a közelébe ment,csak az izmai bénultak le,illetve talán kicsit lassabban tudta mozgatni a fejét.
Tudom,hogy nagyon ciki így orvoshoz menni,de sajnos ez van,ettől függetlenül imádom a kutyusom,és soha eszembe sem jutott megszabadulni csak azért,mert extrán nehéz eset.
(Szépen megkérek mindenkit,hogy a megjegyzéseit tegye félre,mint írtam,éppen elég stresszben vagyok!)
Olyan szájkosarat tegyél rá, amiből nem képes kiharapni (fém), és erős nyakörvet, aminél fogva tudod tartani.
Ha muszáj, mert olyan a vizsgálat, akkor bealtatja, de pl. egy oltáshoz, apróbb vizsgálathoz felesleges megterhelés lenne.
"Viszont szeretném kérni,hogy altassa el,mert kezelhetetlen."
"ettől függetlenül imádom a kutyusom,és soha eszembe sem jutott megszabadulni csak azért,mert extrán nehéz eset"
Pff, nagyon gáz vagy...
Ha egy picit is szeretnéd a kutyádat, akkor keresnél neki egy normális gazdát, aki rendbe tudná tenni és aki mellett boldog lehet, ahelyett hogy elviszed megölni...
Egyébként az állatorvos nem altat el egészséges kutyát, az hogy ti elcsesztétek a nevelését még nem indok, hogy megölje azt a szerencsétlen állatot, aki épp nálatok kötött ki...
ma 13:24
Szövegértés 0.
nem lealtatni akarja, hanem a kezelésnél gondolta az altatást.
2. szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a vizsgálat idejére altassák el a kutyát
Legalábbis én így értelmeztem a kérdést
Kicsit pontosíthatnál...: bódítsa el a kezelés időtartamára vagy altassa el végleg?
Egyébként ha kezelhetetlen (neveletlen), vigyétek el kutyaiskolába (nem "tükrösbe"...). Egy igazi oktató megtanít, hogy kezeld a kutyád. Illatos útról mentett kutyám van, tudom, miről beszélek...
Az orvos vizsgálatnál nem altat, csak kábít.
Nekem pitem van, és ő nem harapós, hanem menekülős típus. És úgy elég nehéz kiszedni a toklászt a füléből, hogy rázza a fejét, és folyamatosan le akar ugrani az asztalról, hogy elmenjen. Elég izmos, lefogni nem lehet. Ezért a doki nem is próbálkozott, hanem azonnal bódította, rendbe tette mindkét fülét, majd "ébresztette" is. A dokitól már saját lábán jött ki.
Szerintem az nem jó doki, amelyik nem tud normálisan bódítani egy kutyát, és az nem jó gazda, akit képes lenne a saját kutyája megharapni.
",ettől függetlenül imádom a kutyusom"
Ha annyira imádnád, nem engedted volna, hogy idáig fajuljon a dolog. Hanem már sokkal korábban foglalkoztál volna a dologgal. Amúgy te nem félsz tőle? Hogy ha "doki láttán simán szétszabja az én kezemet is", akkor egyszer csak valami más láttán is ezt teszi???
Szomorú, hogy ilyen tudatlan, buta , lusta emberek tartanak kutyát, aztán majd sírsz, ha hivatalból elaltatják, mert megharap/megöl valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!