Pitbull, amstaff vagy keverék?
Sziasztok! A kutyát sajnos szaporítótól vettem, anélkül, hogy utána olvastam volna, hogy ilyen is van. A lényeg, hogy amstaffot szerettem volna, de így utólag nem vagyok benne biztos, hogy tényleg az e, főleg TK. nélkül. Jelenleg 6 hónapos, 47cm marmagasságú és 16 kg. Többen mondják, hogy ez nem amstaff....sőt, hogy korcs...A képek alapján ti mit gondoltok?
Egyértelmű, hogy keverék kutya. Van benne amstaff is, meg még ki tudja mi.
Ettől függetlenül szép kutya, most már a tiéd, remélem azért ugyanúgy szeretni fogod továbbra is.
Legközelebb, ha fajtatiszta kutyát szeretnél, akkor tenyésztőtől vegyél törzskönyvvel, garanciával.
Kedves utolsó! Leírnád, ha megkérlek, hogy miből látod biztosra, hogy keverék?
Egyébként a feleségemmel együtt nagyon szeretjük a kutyát, függetlenül attól, hogy tényleg amstaff e vagy nem.
Hát egyértelműen látszik a küllemén. Ezt máshogy nem tudom leírni. Nem olyan a feje, a testalkata is nyúlánkabb.
Nézz tenyésztői oldalakon amstaffokat, és te is látni fogod.
(Egyébként nekem is szaporítós amstaff keverékem van, csak én menhelyről hoztam ki).
Igen, keverék. Nagyon szép!
Elsőre az orrából látszik, hogy vmi más is van benne, túl hosszú egy staffinak.
Ha meg olyan a jelleme, mint egy amstaffnak, akkor meg minden oké!
Az én tk-s stafim ilyen volt 6 hónaposan:
Nagyon édes! :-)
Szemből tiszta boxer feje van, főleg az első képen. Meg az amstaffoknál valahogy mintha nem ilyen lenne a rajzolat. Nekünk is amstaff keverékünk van, ne aggódj! Egyébként a stafinak is, a pittnek pláne erőteljesebb a feje, mint a tiednek. Picit nagyobbak a fülecskéi, mint a stafinak.
De gyönyörű, és nagyon édes :-) !
Az van, hogy itthon ezeket össze-vissza keverik, nem látsz két egyformát az utcán. Sokáig nem lehetett pitet tenyészteni, úgyhogy őket staffnak törzskönyvezték, a TK nélkülieket meg aztán mindennel keverték, ami éppen a kezükbe akadt, szóval teljes a káosz.
Nevezzük a kutyát bull típusú keveréknek, az a tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!