Ha a házőrző kutyának ESTE adnak enni, kevesebbet ugat éjjel, - mintha REGGEL kap enni?
Figyelt kérdés
A szomszédom kutyája egész éjjel ugat, nem tudok aludni miatta.Talán kevesebbet ugatna...?(Amúgy szép és okos kutya-nappal nincs vele gondom.)2016. aug. 22. 10:39
11/16 A kérdező kommentje:
10-esnek: A kerítése hibátlan, gondos rendes család amúgy. egyszer már betörtek hozzájuk, azután vették ezt a kutyát.
2016. aug. 23. 09:08
12/16 anonim válasza:
Lehet, hogy a betörni készülőket ugatja. Azért egész éjjel, mert mindenhová bemásznak, de ahol kutya van, oda nem. Csak el ne pusztítsák a kutyát valamilyen mérgezett eledellel. és igen, erdő mellett a vadakat is ugatja, mint minden kutya.
13/16 A kérdező kommentje:
Jó-jó, de akkor nekem már mindig álmatlan éjszakáim lesznek?
2016. aug. 23. 12:36
14/16 anonim válasza:
Azt is szokták mondani, ha a kutyának este adnak enni, akkor tele hassal jobban átalussza az éjszakát, és kevésbe lesz éber.
15/16 A kérdező kommentje:
Hát pont ezt kérdeztem! - Azt hallottam, hogy ha este kap enni a kutya, akkor nem ugat annyit, mintha reggel kap kaját.
2016. szept. 25. 21:16
16/16 anonim válasza:
Én azt veszem észre, hogy ha este adok enni az enyémnek, aktívabb.
Ha nem este kap, olyan, mintha éhesen begubózna a házába, és nem szívesen jön elő a hidegben.
(persze nem éheztetem).
Szóval nálunk akkor van jó formában, ha evett. Ha nem, akkor tartalékol az energiával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!