Kaukázusi juhász, közép ázsia juhász, fila brasileiro, boerboel vagy magyar fajták.
2016. aug. 20. 13:30
2/11 okrwdw válasza:
Esetleg egy kangal.
Roti ha jól tudom személyvédelemre van.
2016. aug. 20. 13:31
3/11 anonim válasza:
Akita
Tosa inu
Kaukázusi
Közép ázsiai
Roti
Bordeux-i dog
2016. aug. 20. 13:35
4/11 anonim válasza:
Roti, kau,stb. + tacskó / csivava.
A kicsi mini oroszlányok felriasztják a környéket, a nagy pedig megtépi aki bejön.
2016. aug. 20. 13:38
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Egyik ismerősöm a kanári szigeteki kutyát javasolta :)
Ja és pénz nem számít!
2016. aug. 20. 13:38
6/11 anonim válasza:
A kanári se rossz de tudom még ajánlanina cane corso-t . A betörők rémálma és a gazdi nagy macija !
2016. aug. 20. 13:48
7/11 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy nem ott laksz, csak naponta elmennél, és adnál neki enni? Mert akkor inkább ne legyen ott kutya, hanem kamerázd be, és szereltess fel riasztót. A kutyák igénylik az ember közelségét és társaságát. Ha nem egyedül lenne a kutya, és naponta több órát foglalkozna vele valaki, akkor sok kutya szóba jöhet. Nekem nagy kedvencem az amerikai bulldog, de a német juhász és a kuvasz is remek házőrző.
2016. aug. 20. 13:58
8/11 anonim válasza:
A legjobbak erre a célra a pásztorkutyák: kaukázusi, káj, kuvasz, komondor stb. Eredetileg is őrzésre tenyésztették ki őket, a vérükben van. Én személy szerint a kuvaszt választanám.
2016. aug. 20. 14:00
9/11 anonim válasza:
Esetleg még a moszkvai őrkutya is jó lehet. (Előző válaszoló vagyok.)
A kutyák arra is meg kell tanítani, hogy ne egyen fel semmit soha, és ne fogadjon el ételt idegentől, mert könnyen megmérgezhetik. Manapság már így dolgoznak a betörők sajnos. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!