Milyen állatos /kutyás munkák vannak?
Imádom a kutyákat. Sokak szerint beteges megszállottja vagyok a.kutyáknak. Sajnos (mint tudom) a kutyás munkák nem igazn
olyanok amik olyan jol
jovedelmeznének ,hogy
3 Landseer-t (nagy
,kb.55kg-os kutya)el lehessen tartani a fizetségből. Nagyon szeretem a házi állatokat is (bár nem annyira mint a kutyákat). Tudnátok nekem mondani háziállatokkal ,vagy kutyákkal foglalkozó olyan szakmákat amikből meg lehet élni és írnátok róla részlezes leírást? Elore is koszonom!
Handler
Kiállításokon vezetnek fel kutyákat. De ehhez azért kell szakértelem is,illetve nagyon feltűnő,ha rosszul csinálod,és igény sem lesz rád. Tudnod kell,milyen tempóban mozog a legszebben,dinamikusabban a kutya. Értened kell az adott kutyafajtának a külleméhez,hisz amikor beállítod a bírálathoz,akkor a beállítással tudsz "csalni",és korrigálni az esetleges hibákon. Pl. ha rövid a kutya,akkor optikailag tudsz rajta nyújtani. De ehhez fel kell ismerned,hogy rövid,illetve finoman kell bánnod a beállítással,mert ha "túlnyújtod",az nagyon feltűnő.
Viszont ha jó vagy,nagyon komoly pénzről beszélhetsz.
Emellett neked is illik csinosan megjelenned,szóval az elején felvezető ruhára be kell ruháznod.
Azért a handler ennél összetettebb....
Esetleg kozmetikus? Vagy orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!