Kedvenc állatos filmed? Mindegy milyen ( kutyás. Stb)!
- Bogaras Joe
-Alf
- Garfield
-kutyák-macskák
-
Balto, Kutyahideg, Vasakarat, meg minden husky-s film... áá nem vagyok mániás.:D
Ezüst nyil, Hachi a leghűségesebb barát. mert az akita a 2. számú kedvenc.:)
de egyébként minden állatos filmet meg állatot szeretek, szóval nekem jöhet bármi.
Én is imádom a kutyás filmeket, előző hozzászólok majdnem mindent elmondtak, azonban van egy szintén japán film, az a címe, 10 promises to my dog, szerintem ez a legszebb. :) Ha szereted a Golden Retriever-t, akkor mindenképp nézd meg... ezen kívül a Kutyaszálló, Szellemes kutyakölykök, satöbbi.
Egyébként a legjobb kutyás filmeket egyértelműen a japánok csinálják, pl.: a Hachi.
Az örökzöld Úton hazafelé pedig mindig kedvenc marad! :D
A paripa
Nagy kedvencem, főleg hogy igaz történet alapján készült.
Marley meg én (sírtam a végén)
Hachiko (sírtam a végén)
Kutyaszálló
Rengeteg mondani valójuk van sztem ezeknek a filmeknek :)
Amiket kedvelek de nem a kedvencek:
101Kiskutya (1996-os változat)
Suzy és tekergő mese
Balto
Lassie
Beethoven
Nagy kedvencem a Repülj velem, igaz történet alapján készült. Nagyon megható! Pedig nem különösebben rajongok a madarakért, de ez a film úgy meg van csinálva, hogy minden elismerésem a készítőinek, szereplőinek!
A másik kettő a Benji, az üldözött, a Sammy, a bajkeverő fóka - gyerekkorom kedvenc filmjei.
Tetszett még a Flicka, a Phar Lap, A Paripa, A lány és a Grand, a Kemény lecke és a Vakvágta a jövőbe - ezek lovas filmek. Kutyás közül a Hachiko, a Nikki, észak vad kutyája (ajánlom a természetfilmek és az északi kutyák kedvelőinek is), és Homoki Nagy István természetfilmjei. Ő aztán tudott valamit, a mai, komoly kamerákkal felszerelkezett filmesek is tanulhatnának tőle, az ő alkotásait átjárja egy olyan érzés, hangulat, ami egészen szívet melengető. Látszik, hogy tényleg szereti a természetet, az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!