Melyik külföldi országban található leginkább olyan albérlet ahol engedik a kutyust?
Albérlete válogatja! Nem véletlenül nem kerestek jól itthon. Ennyi ésszel szabadlábon...
Még egy kutyát sorsát sem tudod elintézni...
A világon mindenütt akadnak albérletek ahol állattal együtt ki lehet bérelni, csak keresgélni kell.
Én Angliában élek, igaz nekem macskám és halaim vannak, de a szomszédomban és távolabbi szomszédoknál is vannak kutyák. Ők is bérelik a lakást. Ismerek olyan tulajt(angol) aki magánúton adja ki a lakásait (nem ügynökségeken keresztül), és ő is engedi a kutyákat, állatokat. Szóval akárhová mész a nagyvilágban csak keresgélni kell..
én nem ehhez igazítanám az úticélt. mindenhol találtok állatbarát albérletet úgyis..
amúgy én azt vettem észre,hogy külföldön inkább állatbarátok. pl itthon hiába lehet bevinni a kutyákat egyes bevásárlóközpontokba,ezt az emberek nem tolerálják. mutogatnak és kinézik a gazdát vele.+ nem egy facebook csoportban láttam,hogy meg is örökítették fényképen,hogy tovább fröcsögjenek.
míg külföldön sok bevásárlóközpontban és étteremben is teljesen elfogadott,hogyha beviszed a kutyát, le se szarják, nem néznek ki miatta.
ugyanez albérletnél. nálunk van ahova egy halat nem vihetsz be albiba, míg külföldön sok helyen lehet. nyilván ott is van kivétel,de szerintem sokkal szabadabban gondolkoznak erről a legtöbb nyugati országban. én pl Németországba mennék vagy Ausztriába hogyha választani kell.de az Egyesült Királyság is jó döntés. de Hollandia is szuper lehet ha beszélitek a nyelvet..vagy Svédország(kell a nyelv) vagy Svájc..ezek jó választások
Egyesült királyságban mint írtam van lehetőség az állatokat is vinni albérletbe, de nem könnyű. A legtöbb albérletben kizáró ok, sőt vannak albérletek ahol a gyerekek is kizáró okok. Ezért is írtam, hogy kicsit kutatni kell mert azért akadnak állatos albérletek. De Magyarországon is akadnak. Tudom, mert jó magam is úgy adtam ki a lakásomat, hogy vihettek kutyát.
Anglia egyébként nem egészen toleráns sok dologban. Itt kint pl nem vihetsz be áruházakba, üzletekbe kutyákat. Mivel sok ember életét megkeseríti a kutyakaki amit a gazdik nem szednek össze, így rendszeres az, hogy ha a gazdi nem takarít a kutyája után akkor bárki lefényképezi, vagy hívhatja a rendőrt, vagy önkormányzatnál a megfelelő személyt, és akár 1000 font pénzbírság. A fotó azért hasznos, mert nem igazán okosak az itteni emberek a szokásuk rabjai, így minden nap ugyanabba a parkba viszik a kutyát. A fotó alapján be is azonosíthatóak, és büntethetőek.
De mint írtam akadnak albérletek mindenhol még Magyarországon is ahová lehet kutyát vinni.
Mióta élek, vannak kutyáink, akkor is voltak, mikor kiköltöztünk külfüldre.
Több helyen is éltünk, és a kutya soha nem volt probléma.
De ha annyit sem írsz meg, hogy milyen nyelven beszéltek annyira, hogy állást is vállalhattok, hogy adjunk erre értelmes választ?
"külföldön sok bevásárlóközpontban és étteremben is teljesen elfogadott,hogyha beviszed a kutyát, le se szarják"
Kár. Pedig nem akármilyen szombat délutáni program lenne az étterem közepén leszarni egy kutyát... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!