Hogyan kell masszírozni egy amstaff kutya fülét?
Figyelt kérdés
3 hónapos és azt hallottam masszírozni kell, hogy nagyobb korára szépen beálljon. :D
Valaki segítene?
2016. aug. 15. 17:03
1/12 anonim válasza:
kérdezd meg a tenyésztőt aktől vetted, ő biztos segít:)
2/12 anonim válasza:
Ebben a tenyésztőd tud segíteni.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tenyésztőtől vettem, hanem családtagtól akinek volt egy, pároztatta egy hímmel és kaptam egy kölyköt. :D Ő se nagyon ért jobban hozzá.
2016. aug. 18. 03:37
4/12 anonim válasza:
Egy jó kutyának magától is rendesen áll a füle, a házi szaporítást meg nem tudod megvarázsolni. Hagyd dolgozni a genetikát, etesd jó kajával, és reménykedj.
5/12 anonim válasza:
Akkor a kutyád nem tiszta amstaff. Innentől kezdve a jó ég tudja, hogy mit örökölt a felmenőitől, plusz tökmindegy, hogy fog állni a füle, mert kiállításra úgysem viheted.
Hagyd a fülét úgy, ahogy van.
6/12 A kérdező kommentje:
A kutyus anyai vonala 100% fajtiszt, a hímről semmit sem tudok. :D Jó táppal etetem. Szép a szőre, gyorsan nő és elég szép már a felépítése. :D Egyedül a füle érdekel.
2016. aug. 19. 21:35
8/12 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak (meg a kutyának), akkor próbálod minél lassabban növeszteni. Gondolom, egyik szülő sem volt szűrve semmire, szóval végképp figyelj oda erre, inkább sovány legyen, mint puffancs, különben esetleg korán ízületi problémák elé nézhettek.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Mentek a zöldek.
2016. aug. 19. 22:09
10/12 A kérdező kommentje:
2016. aug. 19. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!