A kutyák orra kivilágosodik?
Figyelt kérdés
van egy labrador kiskutyám, úgy másfél hónapja hoztuk el és akkor még fekete volt az egész orra, mostanra szinte az egész orra rózsaszín...ennek így kell lennie?2010. ápr. 19. 16:22
1/12 Winner of Royal Hill válasza:
Hát nem tudom,hogy ennyire durván is elő szokott-e fordulni,de nekünk a 6 hónapos francia bulldognak kicsit világosodott az orrtükre. Régebben egy németjuhász kölykömnél tapasztaltam ilyet,de ez az évszakokhoz kötődött.
2/12 anonim válasza:
sztem..szinte minden kölyök kutyának fekete orra van..és utána változik meg a szine
3/12 Akiteki válasza:
Pigmenthiány. Előfordul, semmi baja nem lesz tőle.
4/12 anonim válasza:
a mi aranyszínű hovawartunknak már egészen pici korától rózsaszín volt az orra. később besötétedett, most olyan rózsaszínes fekete.
5/12 anonim válasza:
Pigmenthiány! Már egy hetes korukban elkezd pigmentálódni a kiskutyák orra, és az nem kopik csak úgy le! Nem értem hogy amikor elhoztad fekete volt, most meg rózsaszines? Nem sérült meg az orra?
6/12 A kérdező kommentje:
nem...
de nem egyről a kettőre történt.
furcsállom hogy ilyen gyorsan...
2010. ápr. 22. 07:14
7/12 anonim válasza:
Szia!
Pont fordítva szokott lenni.
A kiskutyák rózsaszín orrocskával születnek, és napról napra, szinte pöttyönként feketedik be nekik.
Jobb lenne orvossal konzultálni, szerintem ez nem normális folyamat.
Üdv.
8/12 A kérdező kommentje:
most voltunk orvosnál és nem mondott rá semmit.
2010. ápr. 22. 13:24
9/12 anonim válasza:
Ez csak egy feltételezés :
De biztosan Fajtatiszta a kutyusod ??
Nem lehet hogy befilcezték az orrát , és lassan lekopott , vagy valami hasonló ??
Egyébként a Labrador orra:
Az orr széles és az orrlukak jól fejlettek. Az orr fekete kell legyen a fekete és sárga színű kutyákon és barna a csokoládé színűeken. A világosabb színárnyalatba átmenő orr nem hiba. Teljesen rózsaszín orr vagy a pigment teljes hiánya kizáró ok.
10/12 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, a retrieveres barátaimnak mindegyik kutyája végigmegy ezen. Nincs semmi baja a kutyusodnak ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!