Border collie vêlemêny?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 21:12
1/7 anonim válasza:
Nekem is Border Collie-m van. Könnyen tanítható,nagy a mozgás igénye,naponta fésűlni kell.
2/7 anonim válasza:
Ennek a fajtanak jellemzoen sok mozgas es munka kell, ha ezt meg tudod neki adni semmi gondod nem lesz.
3/7 anonim válasza:
Hűséges, játékos állat, de sokat kell vele foglalkozni.Illetve igen, nagy a mozgásigénye.
4/7 anonim válasza:
Nagyon értelmes, könnyen és gyorsan tanul - jót és rosszat is!
Emiatt igen könnyű elrontani a nevelését.
Hatalmas feladatigénye van, rengeteg foglalkozást, munkát igényel. Ha ezt nem kapja meg, akkor talál magának elfoglaltságot: szökés, ásás stb.
5/7 anonim válasza:
Nekem az van de ha egy héten 1x nem megyunk agilityre vagy terelni akkor rág, tép stb
6/7 anonim válasza:
nekem egy nyugis show típus van, az első pár évben szétrágott egy jó pár dolgot. én mindig is sokat foglalkoztam vele, de valahogy nekem "kevés" volt.
15-20 perc intenzív labdázással simán el lehet fárasztani.
7/7 anonim válasza:
15 perc intenzív labdázás?
Akkor az kerti dísz nem border. Nekem is show vonalból van kutyám, de napi szinten igényel mozgást, 2 órát simán elvagyunk minden nap. Reggel úszás, napközben egy kis engedelmességi+trükk+társas és heti 1-2 alkalommal még ezek mellett agilityzik és terel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!